witam,szukam dobrych fimów z Benem Affleckiem ,ostatnio widzailem go w filmie zapłata i podobała mi sie jego rola tam jak ktoś zna niech pisze dzieki
Czesc
wiem ze wsrod animowanych bajek to tylko Shrek!!! Dorosli starcy mlodziez jak i dzieci - wszyscy leca do kina !!! To jedyna bajka ktora zrobila taka furore wsrod ludzi !! Ja ide na premiere 29 czerwca... W tym temacie piszcie o Shreku 3 , i o fajnych filmach ktore warto zobaczyc.....
P.S Po premierze napisze...
Dowiedziałam się o tym filmie nie z telewizji, nie z radia ani plakatów, ale z tej strony internetowej, która umieszcza wszystkie nowości. Żadne ze środków masowego przekazu nie poleca tego filmu. Tak naprawdę nie wiadomo dlaczego.
Przyznaję się do tego, iż gdy w końcu zabierałam się do obejrzenia ?Niewygodnej...
Witam,mam pytanie. Jak nazywa się film w którym pewien chłopak został zaciągnięty do jakiejś organizacji (lub "rodziny" która fundowała, mu a także innym młodym ludziom którzy byli w tej organizacji,samochody itp a w zamian wymagała bezwzględnego posłuszeństwa. Pamiętam tylko że główny bohater na końcu filmu stanął do...
więcej
Jakie fimy polecaci na letni wieczór?
Szukam jakiś filmów w stylu "czego pragnie dziewczyna", "dziewczyna z sasiedztwa" itp.
Jakieś romansidło ciekawe.
Ewentualnie coś o ćpaniu, narkotykach i wszystkim co złe.
Najlepiej jak bohateami beda nasotlatkowie, bo nie ciągną mnie inne fimny ;)
Więc ponawiam...
Mogli by zrobić film na podstawie GTA wiem że wprawdzie są takie ale nie aż tak przypominają GTA.Dużo jest gier które pózniej wchodzą na ekrany kin a fajnie byłoby zobaczyć GTA w realu.
Akcja filmu dzieje się w szkole, najprawdopodobniej w collegu amerykańskim. Do szkoły przyjeżdza nowy chłopak i zapisuje się do kółka naukowego. W pomieszczeniu szkolnym za starym obrazem odkrywaja butelki z jakimś magicznym napojem który niesamowicie śmierdzi. po jego wypiciu możliwe jest podnoszenie sukienek samym...
więcej