Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam !!! Tak jak powyżej - http://i98.photobucket.com/albums/l248/orzolek1989/g05-2.jpg
Z góry dzięki wielkie za odpowiedz.
Pozdrawiam !!!

Wypisujcie tu najgorsze filmy których z jakiś specjalnych względów nie cierpicie. Może wiele z was nie lubi tego samego? Potem podliczę głosy i zobaczymy jaki film wygra.

Kilka lat temu oglądałam Amerykańska lub Angielska komedie w której facet przebrał się za dziewczyne.Pamiętam że zakochał się on w pewnej dziewczynie .Wiem że mój opis jest kiepski ale nic więcej już nie pamiętam.Jeśli wiecie o jaki film chodzi lub znacie o podobnej histori to piszcie tytuł-y.Z góry dzięki!

Witam!

Mam prośbę to czy ktoś kojarzy tytuł filmu. Film opowiada o perypetiach pewnego kolesia który zgubił się jadąc z dziewczyna na bal maturalny(o ile dobrze kojarzę) ponieważ położył magnes przy kompasie w samochodzie i się zgubili. Film jest dość stary podajże amerykański.

Pozdrawiam.

witam jak w temacie chcial bym sie dowiedziec czy slyszeliscie cos o efekcie motyla 3?

Interesuje mnie temat schizofrenii w filmach. Jeśli znacie jakieś tytuły, filmów w których schizofrenia jest przedstawiona poważnie to podajcie.

Mam pytanie.Jestem co prawda tu od niedawna,ale zauważyłam,że nie uzupełnia się danych ze starszych filmów.Zdjęć jest mało i wiadomości o filmach podane bardzo skąpo. Film Web powinien rozwijać wiadomości,a nie trzymać się ściśle tego "co teraz".Repertuar Multikina znajdę w każdym empiku,lecz jeśli chcę się dowiedzieć...

więcej

Pewnego razu na Dzikim Zachodzie , genialny western Sergio Leone zostanie wyemitowany przez kanał drugi TVP , w środę , 25.07.07 o godzinie 22.35.
Gorąco polecam !!!

Czy znacie aktorki w bardzo młodym wieku??Nie chodzi mi o np. siostry Olsen bo co jak co,one swoje lata już mają.Mam na myśli aktorki takie jak Goerie Henley.Bardzo bym prosiła o imie i nazwisko.

Witam serdecznie nie mogłem znależć forum o Filmach anime więc stworzyłem temacik zapraszam na wymiane poglądów zawsze koło 21 :21:20 nowości itp jest możliwość wymiany Animków heh POzdrawiam :)