Witam
dawno temu widziałem bodajże na Polsacie erotyczną komedie młodzieżową z lat 70 lub 80 o pewnym uczniu/studencie (krótkie wlosy blond), który będąc w jakiejs stołowce/świetlicy w miasteczku akademickiem znajduje w wyrwie w ścianie butelki z tajemniczym sokiem śliwkowym, ktory dawno temu sporzadził jakiś...
Witam mam prośbę do was.Możecie mi podać jakieś tytuły fajnych komedii w stylu American Pie, Wieczny Student ? Będę wdzięczny. Szukam i szukam, ale nic nie znalazłem porządnego :/ Heh może to głupia prośba, ale no cóż pomyślałem sobie, że to forum fanów filmów więc coś mi doradzicie. Pozdrawiam
Poszukuje filmów w których mloda dziewczyna zachochuje się w starszym facecie, lub gdy starszy facet zakochuje się w młodej dziewczynie. Jeśli przychodzi wam cos na myśl-podajcie tytuły. Z góry dzięki
Poszukuję filmów przedstawiających codzienne, (nie)zwykłe życie współczesnych Amerykanów, najlepiej w sposób humorystyczny lub szokujący (coś w stylu "American Beauty" albo "Happiness" Solondza). Jeśli możecie podrzucić jakieś tytuły byłbym bardzo dźwięczny ;)
czy znacie adresy serwisów, które umożliwiają założenie czegoś w stylu videoblog? chciałbym umieścić swoje filmy w sieci, dodatkowo zaopatrując je w komentarze. taki videoblog byłby idealny.
pozdro 600
Mistrzowie Wrzasku - Gargandi snilld (Screaming Masterpiece) [2005]
reż.Ari Alexander Ergis Magnússon
Hype! Surviving The Northwest Rock Explosion [1996]
reż.Doug Pray
Woodstock [1970]
reż.Michael Wadleigh
Amougies - Music Power - European Music Revolution [1970]
reż.Jérôme Laperrousaz, Jean-Noël...
http://www.imperial.com.pl/newsitems/8-SZKALANA-PULAPKA-Trylogia-DVD-juz-17-lipc a-na-DVD-Yippee-Ki-Yay-
Bardzo ładne okładki , jeżeli tak będzie to wyglądać w realu to pewnie się skuszę a wy co otym sądzicie ?
Pod koniec filmu wyszedłem - niewytrzymałem ... bo film okazał się większą porażką niż myślałem...
Film pisany na kolanie ... główny wątek skopiowany z innego filmu ( tylko tam akcja działa się w lesie i opuszczonej starej chacie ) , wojskowi zostali zmieszani z błotem , banda oferm ,aby poruszać się po obozie bez...
Był to chyba dramat USA. Jakoś z lat 90-tych. Opowiadał o pewnym człowieku którego kiedyś poraził piorun. Potem on był taki biały i łysy. Po tym porażeniu on miał jakąś nadprzyrodzoną moc. Pamiętam że na końcu on biegł po takiej łące podczas burzy i jeszcze raz poraził go piorun (on tego chciał), potem chyba...