Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy możecie polecić mi kilka tytułów?

To nawet nie muszą być jakieś wybitne obrazy... wystarczy aby były porządne, aby mnie zaciekawiły. Nie chcę po prostu zmarnować kilkunastu godzin przed ekranem, a zależy mi na dobrych efektach dźwiękowym, na dobrym 5.1.
Przychodzi Wam coś do głowy?

Szukam ze świeczką, gdyż...

więcej

anime to zekranizowana manga:D:D
pisze bo niektorzy nie wiedzą.ale w czym rzecz duzo ludzi chcialoby aby jakakolwiek telewizja wyemitowala sailor moon wolf's rain lub chociazchobits. nikt jednek do tej pory pozytywnie nie odpowiedzial na moje prozby. moze wy pomozecie:D:D

Temat powstał w mojej głowie przed chwilą po obejrzeniu All The Kings Men, ze znakomita rola Seana Penna. Sam film to niestety słuszna porażka u krytyki

Johnny Depp - Piraci z Karaibow 2,3 - jak dla mnie słabe filmy trójka to katastrofa, ale i tak nie zgodzi sie z tym prawie nikt

narazieTYLE
dawajcie swoje typy

więcej

SERDECZNIE ZAPRASZAM
na pokaz filmu

Krzysztofa Krauze
?DŁUG?

po projekcji odbędzie się debata na temat:
RESOCJALIZACJI i SYSTEMU PENITENCJARNEGO
Gościem specjalnym debaty będzie ułaskawiony przez Prezydenta RP Aleksandra Kwaśniewskiego:

Sławomir Sikora

którego historia stała się kanwą nagrodzonego...

Więcej informacji pod tym adrsem :
http://www.mayfly.pl/

Na pewno będzie Rashomon !!!!

Parę lat temu widziałem pewien film w TV, może nie był zachwycający, ale coś w nim było. Niestety zapomniałem jak się nazywał ani obsady. Fabuła: Jakiś facet wyszedł z więzienia i spotyka córkę gościa, za którego zabójstwo siedział (później okazuje się, że to był wypadek). Ona na jego widok mdleje. Facet nie pije...

Czy to prawda, że Ma powstać He-man z... Baradem Pittem?
Natknęłam się na tą wzmiankę w bardzo głupiej gazecie i nie wiem na ile jest prawdziwa, wiecie cos o tym?

Zastanawiając się to nic dziwnego, jesli by powstał - ostatnio jest moda na ożywianie na ekranie takich dziecięcych bohaterów:D.
Ciekawe kto by zagrał...

więcej

Były już wymieniane sceny kultowe, sceny wywołujące dreszcze, sceny na których można płakać i te na których można śmiać się do utraty sił.
Tym razem chciałbym dowiedzieć się, jakie sceny wywołują w was emocje dziwne. Takie, których nie potraficie zdefiniować. W trakcie ich oglądania i po ich zakończeniu czujecie się...

więcej

jaka role w tym filmie odgrywa oliver james?? jesio nie mialam okazji ogladnac tego filmu, jest w nim watek romantyczny ??

może taki post juz istnieje, jednakze bardzo chce dowiedziec się ktory film miał najwiekszy budzet
pamietam, ze w 1997r. "Titanic" miał ok.200 milionów $ i okrzyknieto to rekordem
teraz slysze ze Pieraci z Karaibów III mialy budzet 300 milionów $

jesli ktos moze to niech sie podzieli ze mna informacją