Czy możecie polecić mi kilka tytułów?
To nawet nie muszą być jakieś wybitne obrazy... wystarczy aby były porządne, aby mnie zaciekawiły. Nie chcę po prostu zmarnować kilkunastu godzin przed ekranem, a zależy mi na dobrych efektach dźwiękowym, na dobrym 5.1.
Przychodzi Wam coś do głowy?
Szukam ze świeczką, gdyż...
anime to zekranizowana manga:D:D
pisze bo niektorzy nie wiedzą.ale w czym rzecz duzo ludzi chcialoby aby jakakolwiek telewizja wyemitowala sailor moon wolf's rain lub chociazchobits. nikt jednek do tej pory pozytywnie nie odpowiedzial na moje prozby. moze wy pomozecie:D:D
Temat powstał w mojej głowie przed chwilą po obejrzeniu All The Kings Men, ze znakomita rola Seana Penna. Sam film to niestety słuszna porażka u krytyki
Johnny Depp - Piraci z Karaibow 2,3 - jak dla mnie słabe filmy trójka to katastrofa, ale i tak nie zgodzi sie z tym prawie nikt
narazieTYLE
dawajcie swoje typy
SERDECZNIE ZAPRASZAM
na pokaz filmu
Krzysztofa Krauze
?DŁUG?
po projekcji odbędzie się debata na temat:
RESOCJALIZACJI i SYSTEMU PENITENCJARNEGO
Gościem specjalnym debaty będzie ułaskawiony przez Prezydenta RP Aleksandra Kwaśniewskiego:
Sławomir Sikora
którego historia stała się kanwą nagrodzonego...
Parę lat temu widziałem pewien film w TV, może nie był zachwycający, ale coś w nim było. Niestety zapomniałem jak się nazywał ani obsady. Fabuła: Jakiś facet wyszedł z więzienia i spotyka córkę gościa, za którego zabójstwo siedział (później okazuje się, że to był wypadek). Ona na jego widok mdleje. Facet nie pije...
Czy to prawda, że Ma powstać He-man z... Baradem Pittem?
Natknęłam się na tą wzmiankę w bardzo głupiej gazecie i nie wiem na ile jest prawdziwa, wiecie cos o tym?
Zastanawiając się to nic dziwnego, jesli by powstał - ostatnio jest moda na ożywianie na ekranie takich dziecięcych bohaterów:D.
Ciekawe kto by zagrał...
Były już wymieniane sceny kultowe, sceny wywołujące dreszcze, sceny na których można płakać i te na których można śmiać się do utraty sił.
Tym razem chciałbym dowiedzieć się, jakie sceny wywołują w was emocje dziwne. Takie, których nie potraficie zdefiniować. W trakcie ich oglądania i po ich zakończeniu czujecie się...
jaka role w tym filmie odgrywa oliver james?? jesio nie mialam okazji ogladnac tego filmu, jest w nim watek romantyczny ??
może taki post juz istnieje, jednakze bardzo chce dowiedziec się ktory film miał najwiekszy budzet
pamietam, ze w 1997r. "Titanic" miał ok.200 milionów $ i okrzyknieto to rekordem
teraz slysze ze Pieraci z Karaibów III mialy budzet 300 milionów $
jesli ktos moze to niech sie podzieli ze mna informacją