Już nie mogę wytrzymać w telewizji tych durnych polskich współczesnych seriali typu "M jak kicha" pomózcie mi powieszać na trochę psów....ulżyjmy sobie.
Już za dwa tygodnie premiera w Stanach "Sicko" Moore'a. Tym razem bierze się za amerykański system opieki społecznej i służbę zdrowia. Temat nam, Polakom bliski... Chylę czoła przed odwagą Moore'a, ale mam w głowie trochę inną definicję dokumentu.
Poza tym przeczytałem dziś na wp, że Spacey kończy definitywnie z...
W filmie tym nieśmiały facet zakochuje się w pewnej dziewczynie, ale ona nie zwraca na to uwagi. Dziewczyna zakochuje się w aktorze który kupuje sobie farmę. Ten zakochany gościu pokazuje temu aktorowi jak prowadzić taką farmę. Zakochany zna każdy z paru rodzajów uśmiechów dziewczyny i na końcu żyją razem. Film jest z...
więcej
Witam, poszukuje filmow w ktorych bohaterowie przechodza rozne "metaformozy" by zmienic cos w swoim zyciu, probuja cos usilnie osiagnac, np. odchudzaja sie, zmieniaja wizerunek, daza do czegos itd... nie wiem jak to dokladnie ujac, to moze podam przyklady :)
"G.I. Jane" - Demi Moore probujaca dorownac mezczyznom w...
Poszukuję tytułu amerykańskiej komedi z 80 lub 90 lat.Akcja rozgrywa się w collegu,akademikach.Chłopak przebiera się za dziewczynę przez co ma wiele wpadek(jak to w filmach tego typu)oraz zakochuje się.Film ten oglądałam kilka lat temu i niezbyt pamiętam szczeguły dlatego opis nie jest zbyt dokładny.Z góry dzięki za...
więcej
Podajcie tytuły filmów, które są godne obejrzenia i zawierają dużo scen z tańcem nowoczesnym.
NP; Step Up, Honey, Miłość w rytmie hip hopu... itd ;>
Może macie swoje własne opinie na temat tego dlaczego poszczególne gatunki powstają, jak za tym się kryje ideologia, głównie chodzi o to, żebyście bronili gatunki filmowe które preferujecie, z zarzutów, które tutaj zaprezentuje. To nie jest prowokacja, lecz być może zalążek dyskusji.
Rzecz w tym, że sam zaczynam się...
Widziałem reklamówke, ale nie zobaczyłem tytułu. Na reklamówce było jak facet z laską przyjeżdza do jakiegoś ponurego hotelu i okazuje się że to jedyny hotel w mieście. W pokoju mają Video i jakieś kasety i na jednej z kaset zobaczyli że w tym samym pokoju w którym są popełniono morderstwo... A potem ich ściga jakiś...
więcej