Mi się zdaję, że Liz i Jack powinni być razem pasują do siebie! A Will powinien był zgnąć nie lubię go za bardzo! Co wy na ten temat sądzicie?
w których główny bohater ma (nie)codzienne problemy w życiu, coś w stylu: Falling Down, The Weather Man, Fight Club, Dzień świra itp., El Maquinista (Mechanik z Bale'em), Memento, The Jacket, Derailed - chodzi o to żeby była dobrze zarysowana sylwetka bohatera. Ma ktoś jakieś pomysły? Z góry dzięki.
Witam..
Poszukuje tytulu filmu (ogladalem go jakos na poczatku lat 90-tych)..
Grupa zamaskowanych bandziorow( w maskach Kaczora,Swietego Mikolaja,..reszty niepamietam) porywa dzieci z klasy wraz z nauczycielką w trakcie lekcji..
One potem uciekaja,a pozniej chyba ci porywacze gina z ich rak(szef-przywodca w...
Witam
Ostatnimi czasu telewizja puszcza filmy tego wybitnego reżysera, które nie sa niestety dostepne na DVD. Stad też moja prośba. Czy ktoś z Państwa nagrywa je może na DVD? Byłby bardzo wdzieczny za udostepnienie. Dziekuje i pozdrawiam.
1. "Piraci z Karaibów: Na Kraniec Świata"
2. "Spiderman 3"
czy może
3. "Harry Potter: Zakon Feniksa"
Moim zdaniem "Piraci.."
A co wy o tym sądzicie????
Nie mogę sobie przypomnieć tytułu filmu, bardzo podobnego do "Powiedz "tak"". Dziewczyna, która planujeśluby jast uratowana przez strażaka, on ma kilku braci i panna młoda ostatecznnie bierze ślub z jednym z nich.
Jeśli ktoś wie jaki to film, to mbarzo proszę o odpowiedź.
Z góry bardzo dziękuję
witam filmweb'owców :-)
Jestem studentką socjologii i piszę pracę na temat autoagresji. Przydałyby mi sie tytuły filmów związanych z tym tematem lub zawierajacych motywy samookaleczeń. (mogą byc też książki) Moze mi ktos pomoże bo jakoś nie potrafię sobie za bardzo niczego przypomnieć. Z góry dziękuję za pomoc...
Widziałem kiedyś na Cinemax zapowiedź filmu o młodym męrzczyźnie, który wszędzie słyszał muzykę (np słuchając bicia serca swojej dziewczyny), a jego marzeniem było stworzenie "symfonii XXI wieku". Do tego miał słuchać przeróżnej muzyki a w zwiastunie leciała głównie muzyka elektroniczna.
Bardzo broszę o pomoc bo...
Szukam filmu wyprodukowanego w Wielkiej Brytanii w latach 1998-2003(nie wiem dokladnie w ktorym roku)Jest to historia mlodego chlopaka z malego miasteczka zakochanego w starszej od niego fryzjerce