oczywiscie nie mam pojecia jaki jest tytul - to oczywiste. We filmie gosc sie przenosi do swojego ulubionego serialu, akcja dzieje sie czarno-bialo. Gdy wprowadza jakies zmiany w codziennym zyciu mieszkancow dzieja sie dziwne rzeczy, ludzie zaczynaja byc kolorowi - i powstaje panika w miasteczku. Akcja dzieje sie w...
Swego czasu na TVN'ie leciał serial o operacjach plastycznych i nie byli to Chirurdzy. Gdy serial się skończył na jego miejsce weszło '6 stóp pod ziemią' i teraz pytanie do was: jak nazywał się serial o operacjach plastycznych?
MAGAZYN ?OTAKU? ZAPRASZA NA ?Noc z Anime?:
MIEJSCE I CZAS:
30 czerwca 2007
Kino Femina w Warszawie
22:30 ? ok. 5:00
FILMY anime:
Origins: Spirit of the past
Utena - the movie
Saiyuki - Requiem
POZOSTAŁE ATRAKCJE:
POTWIERDZONE: stoisko magazynu ?Otaku? i badge.com.pl + filmy od: Anime-Virtual i IDG...
Sporo tego było... Kultowy "Okręt", "Polowanie na Czerwony Październik", "K-19", "Złowroga Głębia", "Karmazynowy Przypływ" czy też rodzimy "Orzeł... W tym topiku możecie podyskutować na ich temat, napisać za co je kochacie (lub nie), które są dla Was religią a które przykładem, jak nie powinno się ich robić, na co...
hey ludzie zapomnialam tytulu polskiego horroru z izabela trojanowka to byl chyba camila ktos pamieta
http://youtube.com/watch?v=vGRgqWBp0gI
wiem, że fragmenty tego filmu wykorzystano w Marzycielach.
jaki jest oryginalny tytuł tego starego filmu?
Moze ktos mi pomoze dowiedziec sie jaki to film tylko niestety mam malo informacji. Film pochodzi z Wielkiej Brytanii z lat 1998-2003 opowiada historie pewnego chlopaka zakochanego w starszej od niego fryzjerce pracujacej w zakladzie w malym masteczku to tyle info
Mam pytanko, czy istnieje mozliwość wyszukania, znalezienia wszystkich postów danego użytkownika Filmweb???