Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jaki jest waszym zdaniem film animowany wszechczasów.
Ja bym postawiła na "Mustanga z dzikej doliny", "Króla Lwa" i "Shreka"

Crusado - oznacza skrzyżowanie. Film zrealizowany w ramach projektu "Zmęczona śmierć", który będzie pokazywany wraz z innymi etiudami w jednym pełnometrażowym obrazie. Pozdr.

zapraszam na mojego bloga i przeczytanie recenzji filmu Edwarda Zwicka "Ostatni samuraj" jako jednego z ostatnich filmów o tej tematyce, na moim blogu znajdziecie również recenzję(czy też krótki opis) filmu Kurosawy "Ame agaru", jakie są wasze ulubione filmy o samurajach, czy ktoś zna filmy podobne do kultowych...

Oglądałam jakies dwa lata temu Polski film w telewizji, jednak nie był to żaden z tych głośnych filmów - widoczne były małe koszty produkcji itd, itp... Film przeszedł bez echa. Ale to nie ważne, pamiętam, że tytuł był taki bardzo dziwny i niestety nie zapamiętałam go a co do samej fabuły opowiadał o łysym,...

W jaki spsób moge dodać na moją stron moje ulubione filmy,osoby itp.??? Proszę o pomoc...

Komedia polityczna chyba z końca lat 80-tych. Film dzieje się w środowisku jakieś organizacji międzynarodowej. Jest tam pewna para tłumaczy (on blondyn) i chyba ich znajomy. Pamiętam, że była tam afera szpiegowska, z jakim Niemcem z rozdwojeniem świadomości. A i jeszcze w hotelu dla pracowników tej organizacji był...

Słyszeliscie o tych ....... teletubisiach ze jeden z nich to "GEJ" a i ze "bolek i lolek " tez i "pszczółka maj z guciem" tez, itd .itd. jak tak to czemu nie napisaliscie takiego tematu ?? dziwne ...?? a kto jeszcze sLYszal o innych bajkach niech,napisze jeszcze jakies,to bedzie fajnie ..

Chciałabym sobie zrobić prezent urodzinowy (25.czerwiec) i wybrać się z kolezanką do kina , i teraz mam dylemat .Który z filmów jest lepszy ?
A właśnie że tak , czy przeczucie ?

nie znam nazwy filmu a bardzo chcialbym go obejrzec jeszce ra czy ktos moglby mi pomoc
krotki opis pewnego dnia dziewczyna wybiera sie ze swoim chlopakiem nad urwisko. Robi jej sesje zdjeciowa ale nagle obrywa sie barierka i spada apaszka tej dziewczyny ktora potem ja przesladuje dziewczyna ma straszny lek wysokosci....

więcej

Siemka
Chciałbym Cie serdecznie zaprosić na moje forum, znajdziesz na nim muzykę, gry, filmy, i wiele więcej. Wszystko to na szybkich serwerach (uploadujemy przez Durie, MoorHunt) można pobierac pliki bez limitów i zbędnego czekania, dołącz do nas ;) Mamy także prężnie rozwijający się dział Bukmacherski z konkursami...

więcej