Film oglądałem w latach 90-tych, dokładnie - chyba gdzieś w ich połowie.
Zapamiętałem właściwie jedną scenę (możliwe, że tylko ją oglądałem) - dwie lub trzy kobiety dręczą mężczyznę leżącego (zapewne przywiązanego) na łóżku w ten sposób, że włączają mu mecz futbolu amerykańskiego i zasłaniają ekran oraz golą go starą...
mam ogromną prośbę. poszukuje dwóch adaptacji filmowych 'procesu' kafki ( rok 62. i 93.) bd ogromnie wdzięczny za pomoc w odnalezieniu jakiegoś źródła, z którego bd mógł film ten pobrać. pozdrawiam ;)
Wymieńcie proszę filmy mówiące o czasach prehistorycznych. Chodzi mi głównie o film, którego tytułu nie pamiętam. Z tego, co jednak pamiętam, jest to film z lat 50., 60., może 70. Sporo miejsca w tym filmie zajmują walki ogromnych prehistorycznych gadów, żółwi itp. Pojawiają się też (choć głowy nie dam, bo to dawno w...
więcej
Czy tylko mnie bardzo rozczarowała ekranizacja tej książki??- zwłaszcza zakończenie
p.s. nie mylić z "hannibalem po drugiej stronie..."
Niedawno widziałam film z udziałem tego aktora, chyba w czwartek albo środe. Film opowiada o kolesiu który staje się płatnym mordercą na zlecenie mafii i zaczyna chodzić na zajęcia z jogi i tam poznaje dziewczynę w której sie zakochuje. czy może ktoś wie co to był za film? pleazzzzzzze