Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Zastanawiam się czy będzie 4 część piratów z Karaibów...
Bo niektórzy mówią że tak... Właściwie to nie wiem co myśleć gdyby była... Proszę o odpowiedź:D

Witam! Jak w temacie - poszukuje tytulu tego filmu. Swoja droga polecam wszystkim! Z gory dziekuje wszystkim zyczliwym. Pzdr!

Poleccie jakiś polski ilm ostatnich lat wart obejrzenia, bo nie mam co oglądać.

czesc szukam tytułów komedii na których mozna sie popłakac ze smiechu podam przykłady filmów które dla mnie były super !!!!!!
rate race
shawn of the dead
duplex
road trip
the big white
white chicks
the black knight
boat trip
black cat white cat
dude where's my car?
train of life
evil dead 3
freedy got...

Mam problem z filmem ktury znam praktyznie na pamiec choc ogladałem go jakies 8 lat temu a nie pamietam tytułu.Taki biały koles przyjerzdża do kumpla który prowadzi szkołe walki w pewnym momęcie szkoła ta zostaje spalona, mają oni znajomego co jeździ na wuzku inwalidzkim mieszka w domku z weranda i biłym płotkiem na...

więcej

Potem wybeirzemy najbardziej durny!!! Hmmm... jeden z durniejszych to jakiś czas temu na TVN-ie leciał taki film tytuł (chyba) - Tragiczna katasrofa tajemniczej łodzi podwodnej!! xD czy coś w tym stylu pozdroo

w tym poście niech każdy napisze dlaczego jest tak wielkim fanem kina!!!
pozdrowienia dla prawdziwych konomaniakow!

Witam! postanowiłem załozyc ten temat, bo gdzie jak nie na forum filmweb, można spotkac znawców kina.
Właściwie to mój temat jest wołaniem o pomoc - widziałem kiedyś późna porą, w publicznej telewizji polskiej, film z lat chyba 70-tych, genialny film o hazardziście staczającym się po równi pochyłej w swej pasji i...

Jestem ciekawa na jakie gatunki filmow najczesciej chodzi sie do kin.
Wpisujcie sie tutaj zawsze po wizycie w kinie wpisujac:
Tytul filmu - gatunek

Gra jest prosta, nalezy zgadnąć z jakiego filmu pochodzi wcześniej opisana scena a następnie krótko ale tresciwie opisać swój typ.Tylko bardzo prosze bez banałów typu "strzelają do kolesia, a on zatrzymuje kule w locie".

UWAGA! żeby bylo ciekawiej i trudniej NIE WOLNO PISAC DIALOGOW!!!

to zaczynam:

- kilku...

więcej