Jak należy traktować kino w dzisiejszych czasach, biorąc pod uwagę jego historię, sylwetki reżyserów i producentów, wartości, jakie ze sobą niesie? Przez ponad 100 lat swojego istnienia filmy przyjmowały różne oblicza...
Pierwsze filmy FABULARNE można najogólniej podzielić na dwa typy: slapstickowe komedie...
SCENARIUSZE NA ZAMÓWIENIE TANIO, SZYBKO I ZGODNIE Z OCZEKIWANIAMI KLIENTA.
www.scenariusze.go.pl
skrin.play@interia.pl
gdzie sprawdzic kto wygral konkurs??? bralam udzial w konkursie ale nie mam pojecia gdzie to zobaczyc.
prosze o pomoc. pozdrawiam
gdzie sprawdzic kto wygral konkurs??? bralam udzial w konkursie ale nie mam pojecia gdzie to zobaczyc.
prosze o pomoc. pozdrawiam
poszukuje filmów chińskich , albo chociaż tych które opowiadają historie starożytnych chin w kórych jest ta piękna chińska muzyka , chodzi mi tu o coś w stylu wyznania gejszy czy przyczajony tygrys ukryty smok , podajcie mi jeszcze jakieś inne tytuły , prosze!
Piszcie wszystkie cytaty z Piratów z Karaibów z wszystkich części, które zapadły w waszej pamięci ;)
kochani cytat z I cz. POTC keidy barbossa i sparrow byli w jaskini ze zlotem aztekow i jack cos mowi tak tylko czlowiek nie uczciwy moze liczyc na uczciowosc cos z ta uczciwoscia i zaraz potem podaje szable szybko willowi no moze ktos koajrzy i wie.z gory thx!!:*
Akcja rozgrywała się na dzikim zachodzie . . . jakaś rodzinka prowadziła bydło przez USA . . . film lecieć mógł nawet przed rokiem 1990 ale tego już zbytnio nie pamiętam ;/ Oczywiście na TVP 1 albo TVP 2 :-)
Może ktoś może mi pomóc, tyle pamietam tylko ??
Pozdrawiam!