film nie wiem o czym konkretnie dlatego chciał bym obejrzeć, nie znam z nazwiska osób które grają, gra tam aktorka z czarnym pieprzykiem (nie do końca pamiętam czy brunetka czy szatynka napewno nie bląd) oraz aktor szczupły w tym akurat filmie jest blądynem (a może w rzeczywistości też) wygląda jak farbowany (jakby...
To chyba wojenny film, w którym wojskowy ( taka wojskowa sierota) zostaje wysłana z paroma ludzim (podonego pokroju jak on) do trudnej misji. Mimo trudności jakoś udaje się im przetrwać i wykonać zadanie. Po powrocie okzuje się, że i tu nie pamiętam zbyt dokłanie, że ten wojskowy ( sierota) komuś przeszkadzał i miał...
więcej
Jeżeli kogoś interesuje kino offowe, zapraszam na swoją stronę:
http://www.zielonesombreroproductions.yoyo.pl
A oto zwiastun do naszego najnowszego filmu:
http://www.youtube.com/watch?v=BHb64WsdCBY
Na pewno pozostawia ten trailer wiele do życzenia, ale jesteśmy w trakcie zdjęć więc właściwie nie ma jeszcze z...
Sorry że tutaj pisze,ale przez te zamieszanie z portalami nie moge nigdzie znaleźć napisów do tego filmu.Szkoda mi go usuwać bo ściągałem go kawałek czasu.Jakby ktoś mógł proszę niech prześle mi napisy na adres legia_heskey@o2.pl.
Byłbym bardzo wdzięczny
Przecieram oczy i niedowierzam , "Z archiwum X" wydany przez DeAgostini , cztery pierwsze odcinki 9.90 , jest też Polski lektor , o innych paramterach nie mam pojęcia.Dal fanów serialu to wydanie to pozycja obowiązkowa , tym bardziej za taką cenę !!! Wiem że pierwszy numer zawsze jest w promocji , tak więc drugi numer...
więcejPrakot ułożył się wygodnie i obejrzał to oto dzieło Tromy:) I podsumować je może tak : Genialny film dla fanów cynicznych filmów gore i nie do przebrnięcia dla widzów preferujących lekkie kino. Prakotowi bardzo się spodobał i otrzymał odeń 9/10 i miejsce w ulubionych:D Świetny film!:) Ale niestety nie dla wszystkich:)...
więcejmam problem z jeszcze jednym filmem, oglądałem go jak miałem z 5-6 lat, więc pewnie jest ze wczesnych lat 90tych... był to horror, chyba kiczowaty... pamiętam tylko jedną scenę, kiedy babka jedzie z typem samochodem i pyta się go, jak wygląda jej fryzura, na co on zrywa jej skalp z głowy i mówi coś w stylu "sama...
od dosc dawna czynie przygotowania do spelnienia tego marzenia...wychodzi na to ze najwiekszym problemem jest wybor filmow...z zalozenia w mym maratonie jest 300 filmow...tyle ze poki co mam niecale 200..wiec prosze was o pomoc...jakich filmow nie moglo by zabraknac w waszym maratonie zycia??.....