Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Prakot dziś zasiadł przed telewizorem i obejrzał ,,Czystą grę" z Williamem Baldwinem, Salmą Huyek yyy Hayek i Cindy Crawford:) Po obejrzeniu filmu nasunęła się mu (Prakotowi) taka refleksja : William, prawie jak Alec, a prawie robi wielką różnicę.... Prakot pozdrawia pielgrzymów z Polski:D

Ostatnimi czasy na sieci zaczeły krążyc pogłoski jakoby miał zostać nakręcony remake filmu "Ptaki" Alfiego Hickoka. Film ma nosić roboczy tytuł "Ssaki". Czy komu coś na ten temat wiadomo.

Czy ktoś może mi podać tytuł filmu w którym pewien mężczyzna umiera w wypadku samochodowym, i po śmierci jest psem, i podąża do swojej rodziny. Na końcu filmu jest scena gdy pies ten stoi obok "swojego" grobu w zimie. Zawsze podobała mi sie ścieżka dźwiekowa z tego filmu. prosze o pomoc!!!!! :) :) :) :)

Pozycje nad którymi dumam, to :
,,Barbarzyńska nimfomanka w piekle dinozaurów"
,,Surfujący naziści muszą umrzeć"
,,Toksyczny mściciel"
,,Wieśniaccy zombie"
Prakot potrzebuje bowiem trochę ,,ambitnego kina", a nie takich prostych dzieł jak ,,Amores Perros" czy ,,Ojciec chrzestny" :D
Polećcie prakotowi któreś z...

Tak jak w tytule, czyli: Dobre, ale DOBRE filmy, które mają to do siebie, ze ogląda się je raz, ale juz się do nich nie wraca. nie zaprzeczajmy, są takie filmy. Więc... które?

Wie ktośco Carisma będzie wydawać po Sforze chciałbym aby wydali w tej kolekcji Pitbula i Falę Zbrodni

Jakie są waszym zdaniem najlepsze ekranizacje komiksów? Na moim blogu poświęciłem najnowszy wpis temu tematowi...możecie wybierać 5 najlepszych ekranizacji komiksów...zapraszam

http://www.filmweb.pl/blog/entry/458758/Najlepsze+i+najbardziej+oczekiwane+ekran izacje+komiks%C3%B3w+%29.html <---tu odbywa się głosowanie...

więcej

występów cheerleaderek... Możecie pomóc?

użytkownik usunięty

Potrzebuję paru najlepszych i najsławnieszych cytatów z "Ojca Chrzestnego", jakiejkolwiek części. Jeżeli możecie wypisać jakieś, to byłbym wam bardzo wdzięczny.

Jaka waszym zdaniem jest komedia godna polecenia (prosiłbym te nowsze filmy)