Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

użytkownik usunięty

Al Pacino powiedział kiedyś w wywiadzie dla "Playboya", że chciałby zobaczyć w nowej wersji "Braci Karamazow" trzech gigantów kina: Russella Crowe, Johnny`ego Deppa i Seana Penna. Co wy na to?

Jaka Waszym zdaniem jest najlepsza komedia romantyczna?
Polska?.. A jaka zagraniczna? :)
Może szczególnie polecacie jakieś filmy do oglądnięcia.. ;)?

Prakot nie przepada za komediami romantycznymi, aczkolwiek to ,,dzieło" nawet przypadło mu do gustu (nie mylić z langustą - żenujący żart prakota). Zarówno Julia Roberts jak i Hugh Grant swą mimiką podnieśli nieco poziom tego kinowego absolutu i był on (ten poziom) bardzo dobry:) Prakot z czystym sercem (no bo przecież...

więcej

użytkownik usunięty

Kto z szanownych użytkowników miał kiedyś przyjemność (?) oglądać ten film?? Dzisiaj był on wyświetlany w teatrze Korez w Katowicach w ramach cyklu "najgorsze filmy świata.

szukam serialu i nie moge przypomniec sobie jego tytulu

opowiada on o mezczyznie ktory z nieznanych mi przyczyn rozpoczyna wedrowke po ludzkich cialach, tak jakby zmienial wcielenia. Staral sie wrocic do wlasnego ciala ale zeby zmienic wcielenie musial zrobic cos kluczowego dla zycia osoby w ktorej aktualnie...

Matka ma 12-letnią córkę, która stawia coraz odważniejsze kroki w świecie kina. Dziewczynka jest ceniona i lubiana przez widzów i krytyków. Dostaje angaż do produkcji kultowego reżysera opartej na autentycznych wydarzeniach. W filmie pojawia się jednak odważna scena gwałtu w której musi wystąpić nieletnia aktorka. Czy...

więcej

Szukam filmu który opowiada o mężczyżnie montujacym filmy na pogrzeby, takie urywki zycia.
Według filmu każdy człowiek ma w mózgu kartę pamięci którą po śmnierci rodzina oddaje takowemu monterowi, by wybrał najlesze momenty denta w zyciu.
Błagam szukam tego filmu i nie moge przypomniec sobbie tytułu!!

O czym jest ten film i czy ktokolwiek może mi go polecić??

Witam!
Od dlugiego juz czasu probuje trafic na slad piosenki z filmu "Nad Niemnem", ktorej slowa zaczynaja sie od "Nad Niemen hen precz..." (scena w lodziach na rzece - koniec cz. 4. filmu). Moze ktos zna zrodlo, w kt. moglabym chocby tekst i nuty tej piosenki zdobyc...
Piesn ta ma dla mnie bardzo osobiste...

nie moge w to uwierzyc ale wogoel nei mam pomyslu na film ktory moge obejrzec z mama wlasnie dzisiaj w dzien matki blagam poradzcie bo ma totalna pustke w glowie aha no i mama lubi komedie romantyczne lub melodramaty wiecie io co mi chodzi :)
z gory dzieki