Poszukuję tytułu polskiego filmu, którego temar\tem przewodnim jest transportowanie wielkiego transformatora. Pamiętam, że gdy kierowcy męczą się z za niskim mostem z drugiej strony pojawia się podobna ciężarówka z transformatorem. W związku z tym następuje zmiana pojazdów.
witam:) ja mam takie pytanie bardzo dawno temu był emitowany pewien film, który był bardzo uderzający(ale podkreslam było to bardzo dawno) na tvn 7 i moj problem jest taki ze zastanawiam się nad jego tytułem i nie wiem czy jestescie w stanie mi pomóc i napisać tytuł tego filmu:P nie pamietam tytułu ale pamietam...
dzieńdobryyy
nie chodzi mi o takie znane parodie typu "Straszny film" czy "wielkie kino", tylko chodzi mi o te troszeczkę mniej znane, jak chodźby: "milczenie baranów", "park jajcarski" (domyślacie się od jakich tytułów są te parodie;)) podajcie mi proszę tytuły parodii i dziękuję.
kiedys ogladalem film w stylu SNATCH'a, moze to nawet jego druga czesc, opowiada on o dwoch strzelbach, wiecej nie pamietam bo bylo to troche dawno.
zna moze ktos tytul tego filmu? o ile po tak malej ilosci informacji bedzie mozna sie domyslic o jaki folm mi chodzi :D.
Hej!
Słuchajcie od jakiegoś już czasu poszukuję tytułu pewnego filmu, przekopałem FilmWeb wzdłuż i wszerz :) ale nigdzie go nie znalazłem. Nie wierzę, że go tu nie ma - po prostu nie wiem jaki tytuł był w oryginalne.
Film o którym piszę jest mniej więcej z początku lat 90-tych albo i 80-tych (ale głowy nie dam)....
Film opowiada o kobiecie (J.LO), ktora spotyka pieknego mezczyzne i zakochuje sie w nim .Gdy matka mezczyzny dowiaduje sie o przyszlej synowej wpada w szał i robi wszystko by sie jej pozbyc . Dziewczyna orientuje sie o co chodzi , miedzy nimi zaczyna toczyc sie wojna . Kiedy przychodzi dzien slubu tesciowa zaczyna...
Hej.Juz od dłuższego czasu zastanawiam się nad tytułami 2 filmów,które kiedyś obejrzałam.Mianowicie
1.Było to baśń.Pamiętam,że był tam jednorożec.Był taki moment kiedy dzieczyna i jej chłopak stali nad brzegiem jeziora i ona wrzuciała pierścinek do wody.On po niego wskoczył.Nie pamiętam ani reżysera ani nawet aktorów...