Świetny!:) Podałem linka pod tym filmem, gdzie można go obejrzeć, gorąco polecam:D Dzielcie się wrażeniami po obejrzeniu, ta ekipa ma talent prawie jak z.f.Skurcz:D
Witam. Szukam tytułu i filmu polskiego, komedii, której motywem jest znaleziony w ogródku czołg. Po wielu perypetiach pozbycia się "złomu" bochaterowie trzymaja czołg w własnym domu. Jaki to tytuł?? wojttm@go2.pl Dzieki
Ogladal moze ktos z was film pt: lot 93 prosze o opinie tego filmu :)
Bo mnie osobiscie sie nie podobal :P choc w pewnych mometach byl ok .
AnKiEtA:
* mnie sie nie podobal
* byl taki sobie
*byl swietny chetnie bym go ogladnela \ogladna
* nie ogladalam\em tego filmu .
Pamiętam że rok temu oglądałem fajny horror, ale zupełnie nie mogę sobie przypomnieć jego tytułu. Akcja byłą bardzo zagmatwana wszystko działo się na jakimś odludziu, a raczej na jakiejś skarpie. Mottem przewodnim tego filmu była historia, która wydarzyła się w tamtym miejscu przed 100 laty. Pamiętam, że chodził o...
Bardzo pilnie poszukuje tego polskiego filmu z 1977 roku, w reżyserii Tomasza Zygadły. Jeżeli ktoś mógłby mi pomóc , to byłbym bardzo wdzięczny.
pilnie poszukuje filmu zaraza z 1971r jesli ktos moze mi go udostepnic lub podac namiery na jakiegos dystrybutora to bede mu dozgonnie wdzieczny. z gory dziekuje. moris