Film opowiada o trzech mężczyznach, którzy byli przyjaciółmi, a jednego z nich w dzieciństwie porwało samochodem dwóch kolesi którzy wykorzystywali go seksualnie. Akcja tego filmu toczy się jak oni już są dorośli, a jednemu z nich zabito córkę. Pamiętam jak na końcu ojciec tej dziewczyny zabija jednego z tych...
jak wam się podobał ten film, bo dlamnie bardzo fajny. Niewiem dlaczego ale co raz bardziej filmy Allena zaczynają mi się podobać. Niestety jeszcze nie oglądałam "Wszystko gra", ale zamierzam nadrobić jakoś straty ;)
szukam filmu, pamiętam jedną scenę, w której dwóch bohaterów stało gdzieś na pustyni i wzywali jakiegoś wspaniałego niewidzialnego rycerza, żeby to zrobić musieli 3 razy wystrzelić w powietrze ale koleś, który strzelał za trzecim razem strzelił gdzieś w bok i zabił tego rycerza(bo był niewidzialny i go nie...
nie pamietam dokladnie ale prosze podajcie tytuł filmu w którym chyba lataja krowy (przez chwile, tak jakos chyba bylo na reklamach w TV)
witam:) ja mam takie pytanie bardzo dawno temu był emitowany pewien film, który był bardzo uderzający(ale podkreslam było to bardzo dawno) na tvn 7 i moj problem jest taki ze zastanawiam się nad jego tytułem i nie wiem czy jestescie w stanie mi pomóc i napisać tytuł tego filmu:P nie pamietam tytułu ale pamietam...
ponizej zdjecie z twarza aktora, potrzebuje informacji: jak sie nazywa i w jakim gra filmie (zdjecie z tego wlasnie filmu)
http://img440.imageshack.us/img440/7306/902431yo3.jpg
pozdrawiam i mam nadzieje ze ktos mi pomorze :*
Nie przepadam za komediami romantycznymi. Ale to jest komedia romantyczna w dobrym gatunku. Zresztą, jeśli spojrzysz na dorobek reżyserki, to wszystko stanie się jasne:) Tak więc ogólnie polecam:)