Szukam tytułu do filmu. Pamiętam że ogladalem go jak bylem maly. Historia opowiadala o pewnym chlopcu ktory (chyba) dostal stare zniszczone buty pilkarskie.Dzieki nim zacza grac bardzo dobrze w swojej druzynie. Był kibicem Manchesteru City gdzie wiekszosc jego kolegow kibicowala manchesterowi united. Miedzy innymi...
Kto oglądał "Zawód zabójca"?
Ktokolwiek oglądał ten film o oryginalnym tytule "Shadowboxer" może mi pomóc:)Być może ktoś orientuje się kto wykonywał piosenkę z tego filmu.Utwór towarzyszył scenie, w której Cuba Gooding robi striptiz dla Helen Mirren.Świetna scena i rewelacyjna piosenka.Będę wdzięczna za jakiekolwiek...
Musze utworzyc nowy temat, poniewaz na tamtym temacie specjalnie utworzonym do tego typu spraw panuje całkowity chaos (według mnie) :P no ale mniejsza.
Ten film był w televizji, chyba na tvn siedem, jakies 5 lat temu.
pewna rodzina miała syna zostawiła syna w domku letniskowym gdzies w lesie bodjarze ( nie chodzi tu...
Szukam tego filmu wszędzie..niestety nawet filmweb nie ma go w zasobach...chodzi mi o aktorów i reżysera..kto i co? :)
Jeśli ktoś ma info na temat tego filmu, proszę o pomoc.
pzdr.
film ten zobaczyłem ulotnie jak byłem szkrabem (cud że wogóle coś z niego zapamiętałem), a było tam takie coś.
była chyba jakas dziewczyna (kobieta? ale raczej nie). spojrzała do wanny pełnej wody i nagle budzi się ze swoją rodziną zamkniętą w samochodzie w wodzie...
było coś takiego, kojarzycie? pamiętam...
prosze o wypowiedzi na ten temat i komenatarze,pisze to po to zeby zwrocic na siebie uwage i wchodzcie na moja strone i komentujcie,zapraszam,aha jednym z powodow jest tez usuniecie przez debili mojego ostatniego tematu,wiec psize tak i specjalnie,pasuje?nie bedzie usuniety?smieszny temat no nie?,fajny taki nie...
głoneym bohaterem jest młody piłkarz który znajduje w koszu buty dzieki którym jest super pilkarzem, jego marzeniem jest gra w manchesterze city. to tak w skrócie troche taka bajeczka ale potrzebuje tytułu pozdro:P
Hej. Chciałam dodac kilka ciekawostek do różnych filmów ale nie zaakceptowano ich z powodu braku źródła.
Co trzeba wpisac w ta rubryczke "żródło" "inne źródła" i "komentarz do źródła" ??
Poszukuję jakiegoś fajnego anime. Żeby było to coś w stylu "słuchaj uważnie" czy ogólnie studia Ghibli (ale nie ze studia Ghibli bo już wszystkie animy obejżałam). Może być baśniowe lub obyczajowy. Najchętniej , skłaniające do przemyśleń-no ale nie wymagam :P
Jeśli macie rozeznanie w tym gatunku to polećcie mi...