będzie leciał na Polsacie w sobote (tj. 2.09.) o godz. 21:15.. nawet fajna komedia.. ale denerwuje mnie to jak nabijają się w niej z innych filmów.. Pozdrawiam ;*
szukam pierwszego nagrania do tego filmu.jak by mi mógł pomóc
to podaje mój adres:mlody.79@gery.pl.Zgory dziekuje.
Pamietacie takie filmy jak "ufo cafe" i "purpurowy porzeracz ludzi" cos w tym stylu o potworku purpurowym ktory gdzies tam mieszkal u kogos kochal muzyke mial zjadac ludzi a wlasnie interesowala go muza jakos tak to familijny dla mlodziezy?:)
Witam, poszukuje tekstów na temat związków kina i mody-wpływu jednego na drugie, wielkich ikon filmu, których styl był naśladowany :) POMOCY!!!
Cześć!
Poszukuje starego filmu, komedii o dwóch kolegach, którzy uciekali śmierci i ciągle robili ją w konia. A to jej kose ukradli, a to mówili że sznurówka jej się rozwiązała(śmierć była beznoga), a to sprzedali jej kopa w krocze.Pamiętam że mieli kolorowe trampki i jeden byl gruby z lokami na głowie, a drugi...
Szukam filmu (komedii) w stylu słynnej serii Cannonball Run (a może to był jeden z nich?), gdzie jedna z ekip jedzie samochodem Lamborghini Countach. Niestety tylko tyle pamiętam :\ Oglądałem go chyba z 10 lat temu i cały czas mnie to dręczy co to był za film, bo obejżałbym sobie go jeszcze raz. Może ktoś z Was...
Witam :)
Jedyne co pamiętam to to, że był o człowieku który został bodajże zamordowany(?)... ale ożywał w rytm muzyki, tzn. mógł chodzić, tańczyć a nawet i wykonywać bardziej skomplikowane czynności. Jak muzyka cichła, znów był martwy. Pamiętam też scenę gdzie dwóch facetów ciągnie go do łazienki (?). Film konćzył...