Najdłuższy:
Urgent ou ? quoi bon exécuter des projets puisque le projet est en lui-m?me une jouissance suffisante [83 litery]
Najkrótszy:
SSS [3 litery]
FILMIK SUPER,
Zapraszam wszystkich Do sondy na najlepszą komedie romantyczną na Mojej stronie :) http://www.filmweb.pl/blog/entry/456780/SONDA+++NAJLEPSZA+KOMEDIA+ROMANTYCZNA+20 00-2007++P.html
1.Martwe zło, Martwe zło 2, Armia ciemności
2.Ojciec chrzestny 1,2,3
3.Naga Broń, Naga broń 2 i 1/2, Naga Broń 33 i 1/3
4.Władca Pierścieni : Drużyna pierścienia, WP : Dwie wieże, WP : Powrót króla
5.Terminator 1,2,3
Podawajcie swoje typy:) Jak punktuję :
1 mijesce - 5 pkt.
2 miejsce - 4 pkt.
3 miejsce - 3...
Przeglądałem forum i chyba takiego tematu jeszcze nigdy nie było, a więc jaki jest wasz ulubiony film?
*do niekumatych*
to taki dżołk
Jest to nowy film (niedawno leciał na tvp1 lub tvp2) kobieta ucieka przed przeszłością, była szefową kuchni w restauracji w ktorej doszło do strzelaniny i tylko ona przezyla...przyjezdza do malego miasteczka i morderca chcąc ukryc zbrodnie ktora ona widziala robi z niej wariatkę, a wlasciwie chce, aby ona sobie to...
Mam takie pytanko czy animacja mimiki przy tym anime jest zgrana jak zwykle do angielskiej wersji językowej czy do japońskiej.
Bardzo proszę o propozycje fajnych komedji, takich jak księżniczka na lodzie albo historia kopciuszka.
Tak jak w temacie. ale to nie wszystko, zapomniałem także aktorów którzy tam grali(ale główna rolę grał chyba Tom hanks albo bruce willis, ale nie jestem pewien).
Co do fabuły to akcja działa się chyba w jakimś obozie(dla jeńców?) i kilkoro bohaterów próbowało stamtąd uciec. Wiem że metnie to wygląda ale dawno temu to...