Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Ja na blogu notuję sobie wszystkie filmy jakie kiedykolwiek widziałem:D Czy ktoś ma podobną pasję? Czekam na opinie:) Pozdrawiam!:)

Może znacie jakieś utwory pochodzące z gry lub filmu Silent Hill, które posiadają wokal ? Proszę podajcie tytuł i wykonwacę.

Jakie znacie filmy romantyczne ze smutnymi zakończeniami????????????

Witam, poszukuję filmów, których akcja ma miejsce w średniowieczu. Najlepiej ukazująca życie zwykłych ludzi... Nie królów czy superbohaterów... Mogą być także książki. No i gry jakieś :) Wolałabym tytuły fimów mniej znanych z lat 80/90 lub wcześniejszych. Wiem, że był już taki temat, no ale może coś nowego komuś do...

rodzaj science fiction z lat 89-93, swiat po zagladzie nuklearnej, na zaginionej wyspie laduje statek kosmiczny poszukiwaczy zlomu ,okazuje sie ze 40 lat wczesniej wybuchla tam rebelia robotow zbudowanych przez inne roboty a robotami produkcji ludzkiej, zostaly dwa w uspieniu, ludzie bedacy tam aktywuja je i za pomoca...

więcej

Proszę o pomoc w odnalezieniu tytułu filmu. opowiada on o związku między nauczycielką a uczennicą. Wydaje mi sie że wszystko dzieje się w jakiś szkole z internatem. Wiem ze jest to film anglojęzyczny, najprawdopodobniej amerykański. Chyba jest czarno-biały, na pewno dość stary. Byłabym bardzo wdzięczna za wszelką...

KOCHAM HARREGO POTTERA!!! JA CHCE JUZ 25 LISTOPADA!!!!!!!!!!!

Mam pytanie co to był za film kiedy Anold S (zwany terminatorem :D) w filmie urodził dziecko. Prosze o pomoc !!!

użytkownik usunięty

Byl taki film zaczynał sie ze szedl koles po lesie z psem no i doszedl do takiej przyczepy i tam mieszkala gropka znajomych 6 osob chyba i on mowil im zeby mu pomogli ale go przegonili i on doszedl do takiej rzeki i wpadl do niej pozniej sie okazalo ze to byla woda pitna i zatrul ja ponziej tym ludzia z przyczepy...

W jakich polskich produkcjach zauważyliście sztuki walk. Ja widziałem ostatnio Dublerów i tam były 2 sceny z walkami.