Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam. Poszukuję filmów w których śmierć została przedstawiona jako postać.
Tak jak np. w "Siódmej Pieczęci" Bergmana.
Pozdrawiam i czekam na jakąś pomoc ;)

Potrzebuję pomocy. Cały czas w głowie mam dwa obrazy z jednego filmu, który dawno temu oglądałem ale nie moge sobie nic przypomnieć oprócz tych obrazów. Jest to film science fiction jakiś. Przedstawie te sceny które pamiętam:
1. Ktoś przychodzi do faceta jakiegoś i ten facet załatwiając interesy uprawie seks przy...

Nigdy nie mogłem skumać, dlaczego niektóre filmy są uważane za kontrowersyjne. Przecież jeśli kogoś obraża tematyka lub przekaz danego filmu to niech zwyczajne na nią nie idzie, a nie od razu: "Mi się nie podoba, to nikt nie będzie oglądał!". Przecież to jakiś kompletny bezsens! Na przykład ta cała, rzekoma...

Czy Waszym zdaniem takie projekty maja sens???zapraszam na strone www.czerwonaoberza.xt.pl

Szukam tytuły filmu - POMOCY!!!
Ten kto bedzie znal tytul tego filmu bedzie naprawde nie do zdarcia.
Film ma ponad 18lat, sensacja-fantastyk.
Faceta rzuca od czasu do czasu do II wojny swiatowej, nigdy nie wie kiedy go rzuci i kiedy wroci.
Powiedzial komus o tym i ten koles go uzbroił po zęby, czekał ale mu sie...

więcej

Szukam filmu VOYAGE z 1993 roku. Główne role zagrali: Eric Roberts i Rytger Hauer. Film kupie lub wymienie sie na inny. Prosze o pomoc. beur@o2.pl

Czy ktos ma utwór z filmu Sara gdzie A. Wlodarczyk i B. linda tancza tango w chinskiej restauracji????? Prosze mi wyslac na mail 05a18@fjerritslev-gym.dk

Prosze o podanie jakichs tytulow komedii wartych obejrzenia.... Zapraszam jednoczesnie na mojego bloga!!! POZDRO

pisze prace maturalna na temat filmowych i literackich obrazow dziecka. obecnie poszukuje filmow ktore zawieraja w sobie obraz dziecinstwa takiego szczesliwego beztroskiego. prosze o pomoc.

Chodzi mi o znalezienie piosenki, która prawdopodobnie nazywa się "A boy and flower". Leciała ona podczas kilku scen (dokładniej dwóch) w anime pt. "Wonderful days". Poszukiwałem jej wszędzie, gdzie się da, lecz kicha! nigdzie nie znalazłem. Było by miło gdyby ktoś wiedział jak ją dostać.