co wolicie amerykańskie komedie, czy japońskie horrory.
ja gustuje w obydwu ale chyba bardziej w horrorach
Hej szukam wzorca, idealnej rodziny w filmie na pracę maturalną. Wbrew pozorom nie jest to takie łatwe! Dlatego tez zwracam się z prośbą o pomoc do was- moze ktos zna jakiś film który mógłby odzwierciedlić owy wzór? z góry dzieki!
Kiedyś oglądalem...dawno temu...pewien film. Dwóch facetów przyjechał do bogatego buca grać w karty...przegrali i za karę musieli budować mur z kamieni...
Moze ktos kojarzy tenze film...prosze o tytul.
Pozdrawiam
Wczoraj obejrzałam "300" i od razu jak zobaczyłam aktora grającego kapitana króla Leonidasa zaczęło mnie męczyć gdzie go już wcześniej widziałam... W końcu zajarzyłam, widziałam go przedtem tylko w jednym filmie - komedii (niestety nie pamiętam tytułu), była tam śmieszna scena, w której ww. dał się nabrać na BE HOLD :)...
więcej
HEJ!
Mam takie małe pytanie do was Drodzy Forumowicze:)
Chodzi mi o tytuł filmu, juz pisze o jaki film chodzi. Akcja filmy dzieje się w małym miasteczku, gdzie nauczycielka z drupa uczniów ucieka a poźniej trafia w ręce bandytówm morderców. Mordercy są wyposarzeni w MASKI na twarz, np. KACZOR DONALD, MYSZKA MIKI....
przeczytałam FAQ i nie mogę dalej zmienić zdjęcia... Daję zmień zdjęcie, potem przeglądaj, wybieram zresajzowane zdjęcie i naciskam zmiń i ... nic!!! Zaczyna mnie to już wkurzać, proszę o wskazówkę... plizz :) Dzięki z góry