Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Co myślicie o tym filmie? Nie wiem czy jechać do kina czy nie. Widze ze ma dobrą notę więc musi być dobry :))

Wiem, ze watek byl poruszany z milion razy, ale...

Pisze prace o filmach kultowych
wiec jezeli macie ochote i chwile wolnego czasu
to zapraszam do wypelnienia krotkiej ankiety
o filmach kultowych (ankieta w wordzie, ale latwa
do wypelnienia) :)

Ankieta do...

Jesteś młodym studentem i zrealizowałeś swoją etiudę?

Zaprezentuj swój film na festiwalu!!!

Zgłoś się do Konkursu Etuid Studenckich Paradoks Film Festiwal -
3 Steps to Oscar.

Festiwal odbędzie się w Warszawskiej Kinotece w dniach od 24 kwietnia do 27 kwietnia 2007 roku.

Dwie zwycięskie etiudy z...

Jak oceniam film to wystarczy że te gwiazdki klikne?? Bo jak tak robie to w moim profilu sie nie pokazuje w oddane głosy co trzeba robić??

chciałabym się dowiedziec czy ktos nie zna tytulu filmu który emitowano 15 lat temu Quinni o dziewczynie pół hindusce pół angielce która grała między innymi w póki się znów nie spotkamy a wtym filmie u boku krika douglasa z góry dziękuje

Fantastyk,troche horroru - Dziewczyna jest czymś w rodzaju wampira (ladna laska), pozywia sie tylko złymi osobami wypijając ich krew, a później rozwala im glowy aby sie nie stali wampirami. jednemu z mafii udaje sie uciec po pogryzieniu przez nia, troche komedii w tym filmie. Jest tam policjant ktory wie ze to ona...

Są filmy, których obejrzenie powoduje miłe rozwalenie się na kanapie, a po skończeniu seansu ma się ochotę kupić kwiaty dla oblubienicy, czy też
bezinteresownie przeprowadzić ślepego przez zatłoczoną ulicę, albo, w przypływie pacyfizmu, zakończenie kilku konfliktów zbrojnych. Czy są filmy, do których wracacie tylko po...

więcej

Tak jak temat wskazuje chcialbym zebyscie mi polecili filmy o koncu swiata...Wiecie Jezus schodzi na ziemie itp.

Witam

Gzie mozna zdobyc film Luther Erica Tilla? Podobno jest na P2P.

widziałem White Chicks braci Wayans i film był zupełnie inny niz tamte, a dzisiaj chce pozyczyc Małego i nie wiem jaki to humor wiem że głupi, ale w jakim głupim stylu, jesli ktos moze pomóc to prosze im szybciej tym lepiej. dzięki