Witam, nie mogę sobie przypomnieć tytułu filmu którego zwiastun widziałem jakiś czas temu. Film opowiada o młodym człowieku który zostaje przydzielony do pilnowania doświadczonego agenta. Jest podejrzenie, że ten agent jest wtyczką, kretem, podobno sprzedaje informacje. Chyba Rosjanom. Czas akcji mniej więcej...
Znacie jakieś filmy w których ludzie walczą z kosmitami??? Takie jak: Dzien Niepodlegosci, Marsjanie Atakuja, Wojna Swiatow, Obcy, itp.
Hej ludziska... Szukam bajek "Walta Disneya". To były śliczne bajki... Więc kto zna jakieś fajne to czekam na wasze propozycje:)
Mój faworyt to "Wild at heart" kiedy Lula i Sailor jad w nocy autostrada i natrwfiaja na wypadek. Swietny utwor, a raczej sam podklad muzyczny Chrisa Isaaka "Wickeg game".
warto zobaczyc, a wy co myslicie?
Poszukuje takich filmów, bede wdzieczny za odpowiedz :) Mam na myśli filmy typu: Marzyciel (z Deppem), Prawdziwa historia (z Hopkinsem) czy chociażby polski Fuks (ze Stuhrem). Wiem ze sie różnia te filmy, ale tą jedną ceche mają wspólną. Prosze o pomoc, bo jakoś mnie naszło na takie filmy :))
Na czym ostatnio byliscie w kinie, napiszcie co sądzicie od danym filmie i czy polecacie! Zapraszam i pozdrawiam!
zna ktos dobre tytuly zwiazane z tematyka obozowiki, hitlera, holocaustu itp poza znanymi jusch tytuami (Lista Schindlera, Szara strefa, Pianista, Upadek i Hitler; The Rise of Evil ??????? prosze o pomoc
chciałbym żebyście podzielili się opiniami na temat tego filmu i czy polecacie obejrzenia go, bo mam zamiar ściągać go, a po komentarzach na forum filmu nie jestem pewny. a ocena wskazuje, że film jest 'niezły'. czekam na wasze komentarze x]
Witam,
Jest to film o nastolatkach. Grupka kolegów uwodziła swoje koleżanki a potem oceniali je na punkty i zapisywali to w soim tajemnym zeszycie. Była też sobie jedna dziewczyna, która pochodziła z ubogiej rodziny i posiadała takie zdolności, że gdy się zdenerwowała to naprzykład rozbijała wzrokiem szklankę (nie...