mam prośbę do osób zorientowanych, aby napisały mi ile odcinków liczą podane przeze mnie sezony następujących seriali:
1. Family Guy - Sezon 5
2. The Simpsons - Sezon 17
3. Rodzina Soprano - Sezon 6
4. South Park - Sezon 10
5. My Name Is Earl - Sezon 1
z góry wielkie dzięki; pozdrawiam !!
Oglądałam niedawno film i chciałam go polecić koleżance, ale nie widziałam go od początku i nie znam tytułu. Może wy go znacie? Był o płatnym mordercy, który, na zlecenie przyjaciela, miał zabić mafioza. Ten z natomiast wynają płatnego mordercę, aby zlikwidować swojego wroga. Po przyjęciu zlecenia okazało się, że celem...
więcej
film opowiada o stolarzu ktory ma 2-3-4(?) dzieci. Zostal zaproszony na statek do zrobienia pulek na buty. Kobieta ktora go zaprosila ulegla wypadkowi i stracila pamiec. On zabral ja do domu i powiedzial jej ze jest jego zona i matka jego dzieci.
Pamietam ze dowodem na to ze ona jest jego zona mial byc tatulaz na...
Nie wiem jak nazywa sie film, w który koleś ucieka z więzienia a na końcu kiedy jest w szpitalu wyjmuje nożyk , łapie policjanta i pyta : "jaki masz samochód" Błagam pomóżcie mi!
wiec ogladalem kiedys film. opowiada o sluzacym na jachcie ktory zostawia swoja dziewczyne. Ona jest szamanka i chyba zaszla z nim w ciaze. wiec opuszcza ja. od tego czasu ta jego byla dziewczyna probuje go zabic poprzez czary.
w tym samym czasie w podroz wybiera sie 2 malzenstwa. ten chlopak ktory zostawil dziewczyne...
Ratunku!!!!!
Kilkanaście lat temu oglądałem film w klimacie TOP SECRET. I dramat, bo do tej pory byłem święcie przekonany że to film Mela Brooksa pod tytułem "Sierżant". No i kłopot, bo niestety nie. Film traktuje o wypadzie amerykańskiej grupy żołnierzy w celu zniszczenia jakiejś rafinerii w Afryce bodajże. Film...
Waszym zdaniem - najlepszy soundtrack(i) dla was... wpisujcie najlepsze ścieżki dźwiękowe, które według was górują w światowej muzyce filmowej i które naprawdę warto przesłuchać! pozdrawiam :D
Moi drodzy niedługo święta ale takze zbliżamy sie do końca roku.
Jakich filmów najbardziej oczekujecie na 2007 rok ? :)
Ja osobiscie czekam z niecierpliwością na "300" widziałem pare trailerów i jest pełen nadziei co do tego filmu, szykuje sie jeden z hitów. Jakie są wasze filmy na które czekacie ? moze i mi...