Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam jakiegos pokreconego na maxa thrillera. Cos w stylu: Season 9, Drabiną Jakubowa, Odmienne stany świadomości. Gdzie można sie dopatrzec naprawdę chorych ujęć.

Poszukuje jakis ciekawych filmow.

O problemach młodzieży.

Coś w stylu młodzi gniewni i American History X

Mogłoby być o prostytutce, ucieczce z domu, ćpaniu, nienawiści itp.

Jakie filmy polecacie?

Czy posiada ktoś wiedzę o symbolizmie w filmie ? Chodzi o podstawowe zagadnienia, twórców i dzieła. HELP

Wymieńcie, jakie znacie. Warto docenić te produkcje, bowiem jak wiadomo to raczej mężczyźni są głównymi bohaterami. Moje wstępne propozycje:

1. "Co się zdarzyło Baby Jane?" - Bette Davis i Joan Crawford
2. "Niewiniątka" - Shirley MacLaine i Audrey Hepburn
3. "Totalna magia" - Nicole Kidman i Sandra Bullock

Nie pamiętam tytułu serialu był to serial o gościu który dostawał jutrzejszą gazete i ratował dzięki temu ludzi przynosił mu ją kot(rudy)??????

To jest takie pytanie do fanów i nie tylko, sam się przyznam że Harry'ego nigdy nie oglądałem a tym bardziej nie czytałem.

Czy ktoś widział Szkolny chwyt? Powalił mnie, oglądałem już jakiś czas temu,wczoraj postanowiłem zobaczyć jeszcze raz i rozłożył mnie na łopatki..
Czy grali ten film w kinach, bo już nie pamiętam..

Witam,
Film oglądałam jakieś cztery lata temu w TV. Jest on o nastolatkach. Grupka kolegów uwodziła swoje koleżanki a potem oceniali je na punkty i zapisywali to w soim tajemnym zeszycie. Była też sobie jedna dziewczyna, która pochodziła z ubogiej rodziny i posiadała takie zdolności, że gdy się zdenerwowała to...

Moim zdaniem Troja. Kocham ten film, a wy?? :P

Zapraszm na strone http://www.youtube.com/watch?v=nms2_BNeiMM na ktorej znajuduje sie filmik ktory pokazuje jacy aktorzy powinni odegrac glowne role w filmie "Dragon Ball". Czekam na Wasze zacne i rzetelne opinie na temat trafnosci aktorow do przypisanych bohaterow, a takze czekam na opinie na sam pomysl ekranizacji...

więcej