Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Film jeszcze do dzisiaj zakazany w Polsce. Jezeli ktos z Was wie, gdzie moge go kupic z polskim tlumaczeniem to napiszcie do mnie maila: lamb7@yahoo.com Polecam ten film!!! Jest wyjatkowy :-)

Mam prośbę.Kiedyś,dawno temu oglądałem film.Możliwe że nawet jeszcze w czasach kanału RTL7.Akcja dzieje się chyba głównie wkinie.Na ekranie wyświetlany jest film,a na widowni siedzą 2 lub 3 postacie.Człowiek,"ufoludek" i możliwe że robot.Komentują to co dzieje się w filmie z wielkim poczuciem humoru.Teksty są poprostu...

więcej

Witam,
Chce kupić stacjonarny odtwarzacz DIVX i im wiecej czytam tym mniej wiem zastanawiam się nad:
- Wiwa HD-128U
- Bellwood BW-301A
- Bellwood 301 U
- a moze KORR 3358?

Prosze o pomoc, jezeli ktos ma ktorys z wyzej wymienionych odtwaraczy napiszcie czy
sie nie psuja a jak sie psuja to jak jest z...

ogladalam go jak bylam bardzo mala wiec duzo nie pamietam... w jakism miescie jezdzila bodajze czarna wolga - bez kierowcy wszyscy sie jej bali i uciekali na cmentarz potem cosik sie tam dzialo... ktos to auto chyba zsunol z jakies skarpy ale na koncu jest motyw jak to auto jedzie droga jakiejs metropoli / wiec jednaj...

więcej

Hejcia!
Ja z prożba dajcie namiar na jakies fajne(ambitne) filmy chetnie obejrze, bo mnie juz brakuje pomysłów :) a chetnie obejrzalabym cos nowego.
Pozdrawiam

Czy ktoś wie może jak mogę zdobyć "Rzym" Federico Felliniego i "Metropolis" Fritza Langa? Szukam i szukam i nic... baaaardzo prosze, są mi koniecznie potrzebne do pracy, którą piszę... sprawa życia i śmierci... :o jeśli macie jakiś pomysł proszę o wiadomość na maila (saya_s@wp.pl)
z góry wielkie dzięki :)*

Witam
prod. USA, koniec lat 80-tych, tajne laboratorium wojskowe. Badania nad jakimś wirusem. Naukowcy w hermetycznych strojach, jednemu z nich przykleja się do rękawa kawałek plastra, odwracając się zgarnia nim ze stołu próbkę jakiegoś świństwa w fiolce, fiolka się odrywa upada na ziemię i rozbija, Włącza się alarm....

więcej

To była komedia, leciała kilka lat temu (może z 5?) w wakacje. Głównym bohaterem był już dorosły facet, który wciąż mieszkał z rodzicami, a oni próbowali uprzykrzyć mu życie, po prostu mieli go dość. Nie pamiętam dokładnie, co robili, ale utkwiła mi w głowie scena, gdy zmienili mu wystrój pokoju. W końcu wyprowadził...

więcej

WYPISUJCIE FILMY KTÓRE WAS WZRUSZYŁY !!!!
MOŻEMY UTOWRZYC LISTĘ NAJBARDZIEJ WZRUSZAJĄCYCH FILMÓW ŚWIATA!!! WYPISUJCIE WASZE TYPY..

MOJE TO: (KOLEJNOŚĆ BEZ ZNACZENIA)
*CZŁOWIEK W OGNIU
*GLADIATOR
*ARMAGEDDON
*TROJA
*PATROL

PÓKI CO TYLE PAMIĘTAM...

Czas Apokalipsy Francisa Forda Coppoli. Oczywiście mój punkt widzenia jest całkowicie subiektywny, ale uważam ten film za po prostu doskonały. Czego tu nie ma? Rozliczenie z historią USA i świata, znakomite zdjęcia, wyraziste postaci i dialogi ("Uwielbiam zapach napalmu o poranku"!), świetna parafraza "Jądra Ciemności"...

więcej