Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jakie możecie polecic filmy, które traktują o karze śmierci ??? Ja ze swojej strony prponuję obejrzeć "Chamber" [pol. "Komora"]

Wedlug mnie do najlepszych filmow tego typu naleza: Seven, Kolekcjoner, kolekcjoner kosci, obywatel x, odkupienie. Pewnie o kilku zapomnialem :) Jakie Wy uwazacie za najlepsze??

Szukam tytułu filmu,a raczej projektu,który kiedyś leciał w tv,chyba na canal+. Skladało to się z paru krótkich filmików z kilkunastu krajów europejskich.Każdy był opatrzony krajem z którego pochodzi,chyba tytułem(?) i reżyserem.Z naszego kraju reżyserowała kobieta.Większości filmów nie pamiętam(tych z innych...

Czy znalazlas ten film Koty Rene Clementa z1964 r., bo ja tez go szukam Widzialem go bardzo dawno i chcialbym go znowu zobaczyc.Czy Tobie udalo sie go dostac.
Jezeli tak towyslij mi wiadomosc na adres: abelardus@interia.pl
Abelardus

Witam!

Poszukuje starego filmu (nie wiem nawet z ktorego moze byc roku). Widzialem go jak bylem w telewizji. Wszystkich ktorzy wiedza o jaki film chodzi prosze o podanie tytulu.
Oto co pamietam:

Film byl o jakiejs wojnie, a akcja skupiala sie na walce powietrzenej. Zaloga jednego z bombowcow nie moze rozlozyc...

więcej

Hej;] Znów was prosze o podawanie tytułów filmów muzycznych... generalnie chodzi mi o filmy z hip - hopem;] Pozdrawiam!

Podajcie tutaj kochani tytuły tych fildmów co odnosły mały sukdces ale zawuciły w głowach widzow z lat od 1890 do 1930 rokyu. Poleccie i podjcie linki gdzimorzna jeewentualnie ściagnąc.

...wpisujcie jaki jest według Was najlepszy film Stanleya Kubricka...

Witam.
Chciałem dodać nagrodę uzyskaną przez jedną reżyserkę, ale nie ma tego festiwalu w spisie.
Jak można dodać ten festiwal na listę?

Jeśli ktoś uwielbia albo nawet kocha Hilary to zapraszam do pisania;)