Tak, ludzie, już jutro jest premiera tej wspaniałej komedii romantycznej :) Nie widziałam jej jeszcze, ale sądząc po tym, że gra w niej mój polski Bradziuś Piciuś kochany, można spodziewać się wszystkiego najlepszego :) No i w dodatku reszta obsady: Kożuchowska (genialna w "M jak miłość"), Kot (znakomity w "Niani"),...
więcej
poszukuje filmu TOTALNIE AMATORSKIEGO pt. "...że życiema sens...". Jest to zeyebisty film i cholernie chcialbym go obejrzec ponownie. Dobry klubowy i podwórkowy klimat i co najwazniejsze doskonale odwzorowane scenki ( jak z życia ) zachowania poszczególnych typów po taffce itd.
JAK KTOŚ MA TEN FILM I CHCE GO...
Polecam horror 'Rasa' z Anna Lucia z Losta w roli glownej ;)
Przy okazji zachecam do udzialu w petycji na temat 3 sezonu Lost:
http://www.presja.org/index.php?action=show&idp=48
Koleżanka zapytała mnie się o tytuł jakiegoś starego filmu (lata 40 albo 50). Niestety nie mogłem jej pomóc dlatego kieruje do Was prośbe o pomoc. Fabuła przedstawia się tak (tak mi ją opowiedziano):
Dwoje zakochanych ma spotakać się na dachu Empire State Building. Niestety kobieta ma wypadek i zostaje sparaliżowana...
ey pomóżcie mi!!podajcie mi jakąś fajną komedie bo miałam dziś pożyczyć dla kumpeli na nocke ale nie wiem co!!a już obiecałam ze to załatwie!!PROSZE POMóZCIE!!Z GóRY THX!!:*:*:*:*
Witajcie drodzy forumowicze. Mam taką dość nietypową prośbe. Jakiś czas temu oglądałam w telewizji film. Bardzo mi się spdobał. Niestety nie wiem jak ten film się nazywał dlatego bardo proszę o pomoc możę ktoś może podać mi tytuł tego filmu. Napiszę tutaj co o nim pamiętam
No więc tak film leciał w godzinach...
Polecam film jeśli ktos ma ochote pośmiać się w nudny wieczorny dzień. Praktycznie nic się nie różni od swoich poprzedników. Akcja rozgrywa się na jednym z amerykańskich uniwersytetów. Bohaterami filmu jest rodzina Stiflera, a w szczególności jego kuzyn. Odziwo jest prawiczkiem, co bardzo wszystkich dziwi. Jest to dla...
więcejJa odniosłem wrażenie, że są pełni uprzedzeń i ksenofobii. Kreują się na otwarte i miłe społeczeństwo, a tym czasem Cohen ujawnia całą prawdę o ich stosunku do obcokrajowców. Weźmy chociaż kowboja, który radzi mu, aby zgolił wąsy po przypomina Araba, czy ludzi na rodeo krzyczących gromkie "Yeah!" na hasło "Niech Bush...
więcej