Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Tak, ludzie, już jutro jest premiera tej wspaniałej komedii romantycznej :) Nie widziałam jej jeszcze, ale sądząc po tym, że gra w niej mój polski Bradziuś Piciuś kochany, można spodziewać się wszystkiego najlepszego :) No i w dodatku reszta obsady: Kożuchowska (genialna w "M jak miłość"), Kot (znakomity w "Niani"),...

więcej

poszukuje filmu TOTALNIE AMATORSKIEGO pt. "...że życiema sens...". Jest to zeyebisty film i cholernie chcialbym go obejrzec ponownie. Dobry klubowy i podwórkowy klimat i co najwazniejsze doskonale odwzorowane scenki ( jak z życia ) zachowania poszczególnych typów po taffce itd.

JAK KTOŚ MA TEN FILM I CHCE GO...

Polecam horror 'Rasa' z Anna Lucia z Losta w roli glownej ;)

Przy okazji zachecam do udzialu w petycji na temat 3 sezonu Lost:
http://www.presja.org/index.php?action=show&idp=48

Koleżanka zapytała mnie się o tytuł jakiegoś starego filmu (lata 40 albo 50). Niestety nie mogłem jej pomóc dlatego kieruje do Was prośbe o pomoc. Fabuła przedstawia się tak (tak mi ją opowiedziano):
Dwoje zakochanych ma spotakać się na dachu Empire State Building. Niestety kobieta ma wypadek i zostaje sparaliżowana...

więcej

poszukuje filmów kung fu, szczególnie z Jetem Li

ey pomóżcie mi!!podajcie mi jakąś fajną komedie bo miałam dziś pożyczyć dla kumpeli na nocke ale nie wiem co!!a już obiecałam ze to załatwie!!PROSZE POMóZCIE!!Z GóRY THX!!:*:*:*:*

Witajcie drodzy forumowicze. Mam taką dość nietypową prośbe. Jakiś czas temu oglądałam w telewizji film. Bardzo mi się spdobał. Niestety nie wiem jak ten film się nazywał dlatego bardo proszę o pomoc możę ktoś może podać mi tytuł tego filmu. Napiszę tutaj co o nim pamiętam

No więc tak film leciał w godzinach...

Polecam film jeśli ktos ma ochote pośmiać się w nudny wieczorny dzień. Praktycznie nic się nie różni od swoich poprzedników. Akcja rozgrywa się na jednym z amerykańskich uniwersytetów. Bohaterami filmu jest rodzina Stiflera, a w szczególności jego kuzyn. Odziwo jest prawiczkiem, co bardzo wszystkich dziwi. Jest to dla...

więcej

Ja odniosłem wrażenie, że są pełni uprzedzeń i ksenofobii. Kreują się na otwarte i miłe społeczeństwo, a tym czasem Cohen ujawnia całą prawdę o ich stosunku do obcokrajowców. Weźmy chociaż kowboja, który radzi mu, aby zgolił wąsy po przypomina Araba, czy ludzi na rodeo krzyczących gromkie "Yeah!" na hasło "Niech Bush...

więcej

Mam takie pytanko, ile głośow film musi mieć żeby się załapać na listę tych 755(chyba) filmów. Jak tak popatrzyłem to chyba około 1000. Ale niejestem pewien, więc jeśli jakiś moderator lub ktośkto wie mógłby mi to powiedzieć byłbym wdzięczny.