A nie ma ich tam przede wszystkim z powodu zbyt małej liczby głosów. Które filmy, według Was najbardziej zasługują na to aby się tam znależć?? Prosze o wpisanie kilku Waszym zdaniem najlepszych :)
Moje typy: W imię ojca, Lęk pierwotny, Przed egzekucją, W sieci zła.
Amerykańscy krytycy wybrali najlepszy film roku jest to film Guillermo del Toro "LABIRYNT fAUNA". Jeśli ktoś coś wie na temat tego filmu niech da znać.
Moja córka rozwiazuje konkurs filmowy , należy odgadnąć tytuł filmu na podstawie rysunku. I pomimo że orientuję się w tej kwestii za nic w świecie nie mogę skojażyć o jaki film chodzi. Na rysunkju bowiem jest chińczyk i zielony ufoludek( kosmita) no nie mam pojęcia o jaki film film może chodzić . Może ktoś ma pomysł i...
więcejW którym babke zamknęli w więzieniu wogule zalali jej cele potem ona rodziła w więzieniu i zabrali jej dziecko na końcu ona wzieła to dziecko z domu dziecka i wróciła z nim do domu. To polski film wie ktś może jaki tytuł
jest to stary film przygodowy:
- dzieje się w Afryce pod koniec XIX lub na początku XX wieku(prawdopodobnie)
- istnieje gdzieś za "seidmioma górami i pustyniami" miasto wykute w skale
- włada nim królowa, która posiadła wiedzę o nieśmiertelności
- w wntętrzu tej góry jest płomień dający życie wieczne
-...
Jakie sa Waszym zdaniem najgorsze sceny tzw.rozbierane?Takie które są niesmaczne, śmieszne lub po prostu na siłę "wciśnięte" do filmu tylko po to żeby być???
Jak dla mnie jedna z najgorszych takich scen jest moment kopulacji(bo inaczej tego nazwać nie można) Brittany Murphy i Eminema z filmie "8 mila"...A co Wy o tym...
Do sciagnięcia lub obejrzenia na oficjalnych stronach trailery
Alpha Dog
Wolfhound
Teenage Mutant Ninja Turtle
Night at the Museum
http://smovie.pl/
Na jakie filmy na pewno pójdziecie do kina w 2007 roku? Ja na pewno pójdę na:
1.Resident Evil 3 - pierwsze dwie części genialne i najcudowniejsza Milla Jovovich
2.Spiderman 3 - oby nie zszedł poniżej wysokiego poziomu 1 i 2
3.Szklana pułapka 4 - kultowy cykl, trzeba będzie zobaczyć jak Bruce Willis radzi sobie w 4...
Witajcie moji drodzy, poszukuje od dawna kilku okladek dvd moze ktos moglby mi pomoc i przeslac ktoras z nich na moj Adres.
Oto okladki ktorych szukam:
Samotnosc w sieci, Pan Wolodejowski, Stawka wieksza niz zycie, Kariera Nikodema Dyzmy i koncert Raz, Dwa, Trzy.
Bede wdzieczny, posiadam ogromna kolekcje okladek...