Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Na dworze zimno i nieprzyjemnie...NUDA...nic nikomu się nie chce...co
powiecie na film,który od razu stawia na nogi??:D
Np.Taki "Dirty dancing"? albo "Step up"? Od razu jakoś tak cieplej się robi,co nie?
Wpisujcie filmy,które zdecydowanie zasługują na miano "najlepszego budzika":p

w jaki sposób i w którym miejscu można dodać recenzję danego filmu ?

Starsze pokolenie niewątpliwie zna go z takich filmów jak "Plusk", gdzie grał u boku Derryl Hannah, albo z "Ich własna liga"... Ci bardziej wymagający pamietają go zapewne z "Filadelfii" czy "Szeregowca Ryana"...
a Ty? Jaka kreacja Tom'a najbardziej zapadła Ci w pamięć..? :)

Jeśli o mnie chodzi, to przyznaję się...

więcej

Cześć!
Czy któs posiada film "Lot świerkowej gęsi" w jakiej kolwiek postaci do oglądania?

Chciałem kupić jakiś dobry film na DVD w nie za wysokiej cenie. Czy opłaca się kupować Kina Konesera itp. ?? Co w nich jest ??

Podawajcie moi kochani propozyjce produkcji jakie zapadl\y wam w pamiec czyli mianowicie uwzgledniajac:
-dosłownie łzyciekły strumieniami
-niemogliscie sie tydzien otzasnąć
-przez tydzien nie trześliście się ze strachu

Czekam na propozyjce tych co w głowie zamieszały wam kochani filmy.
Dziekuję za propozycje i...

więcej

Czy może ma ktoś soundrack do filmu "Romeo i Julia" z 1996 roku,w którym grają Leonardo DiCaprio i Clarie Danes?!?!?

( http://www.filmweb.pl/W+imi%c4%99+ojca+1993+o+filmie,Film,id=1231 )jaki film ty wybierzesz ...

Witam!
Wkrecilem sie mocno w Prison Break'a. Serial jest niesamowity,serio uwazam go za znakomity. Fakt - druga seria nie tak wciagajaca jak pierwsza, jednakze odcinki zblizajace sie powoli do 13 nakrecaja znow klimat ... ostatnio gdzies doczytalem ze druga seria ma miec jednak 22 odcinki a nia 14 - wiec mam jeszcze...

więcej

Jakiś czas temu widziałem film Trener(Coach Carter) i mam prośbe.
Bardzo mi sie podobają tego typu filmy i jak ktoś zna podobne tytuły to napiszcie.
Z góry dzieki:)