Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Mel Gibson odtwórca wspaniałej roli przywódcy szkockich buntowników albo w filmie Teoria Spisku lub w filmie Okup. Ale także reżyser filmów np: kontrowersyjna Pasja. Chciałbym poznać Wasze zdanie czy Gibson powinien pozostac tylko przy aktorswie czy Reżyserce??? (A może powinien robić obydwie rzeczy) Pozdrawiam!!!

potem jedza im mozgi itp - chyba wegierski ale nie wiem- jest dosc dobry i ciekawy

mr.west jest takim debilem? Bo ja już naprawde nie wiem co bym nie zrobił to on to musi ironicznie komentować!?

mr.west jest takim debilem? Bo ja już naprawde nie wiem co bym nie zrobił to on to musi ironicznie komentować!?

jest to stary film przygodowy:
- dzieje się w Afryce pod koniec XIX lub na początku XX wieku(prawdopodobnie)
- istnieje gdzieś za "seidmioma górami i pustyniami" miasto wykute w skale
- włada nim królowa, która posiadła wiedzę o nieśmiertelności
- w wntętrzu tej góry jest płomień dający życie wieczne
-...

Czy odczuwali Państwo kiedykolwiek ból - niemal fizyczny - gdy wspaniale rozwijający się film, pełen zaskakujących zwrotów akcji i cudownych mrocznych tajemnic kończy się w sposób idiotycznie prymitywny? Widz czuje się "jakby mu kto do serca narzygał" (Katelba). Jakie było najgorsze zakończenie ? Moim zdaniem koncówka...

więcej

Jak w temacie poszukujse superowych sircomów,moze znacie jakies ktore choc troche przypominaja moje ulubione
1 friends
2 what i like about you
3 that'70 show

Szukam filmu... niedawno oglądałam go na TVP1 ale zapomnialam sprawdzic tytul. Generalnie opowiada o dziewczynce ktora chciala dostac prace w takiej łaźni, gdzie szefem była taka wielka babcia. Jej rodzice zostali zamienieni w świnie, a jej przyjacielem był chlopak ktory zapomnial swojego imienia i nie mogl wrocic do...

więcej

jest to stary film przygodowy:
- dzieje się w Afryce pod koniec XIX lub na początku XX wieku(prawdopodobnie)
- istnieje gdzieś za "seidmioma górami i pustyniami" miasto wykute w skale
- włada nim królowa, która posiadła wiedzę o nieśmiertelności
- w wntętrzu tej góry jest płomień dający życie wieczne
- standardowo...

więcej

ostatno przeczytałem artykół o nowej trylogi star wars i nie moge się zgodzić z krytyką tego że nie kleji ona sie z starą historią czyli właściwie nową trochę sie to miesza ale tak to jest jak się sagę od końca kręci, ale wrócmy do pytania CZY SĄDZICIE ŻE OBYDWIE TRYLOGIE DO SIEBIE NIE PASUJĄ??? bo jeśli o mnie chodzi...

więcej