witam, mam pytanie, gdzies juz je tutaj wczoraj pisalem, ale nie mam pojecia jaki to byl dzial, bo chyba zostalo to przeniesione, mianowicie pytalem o dwa filmy, jeden to anime, dosc stare, mysle ze okolo lat 80, opowiadala o typowym mangowym blondynku, to chyba bylo cos o cyborgach, wszyscy chodzili w czerwonych...
We Wrocławiu, w "Lalce" na ul. Prusa w poniedziałki o 20.00 można oglądać stare, dobre filmy. Bilet 10zł dla wszystkich.
Lepiej się nie spóźniać. Nie ma żadnych reklam, za to wychodzi taki pan i strzela pogadankę o filmie, epoce, nurcie itp:)
Każdy miesiąc należy do jednego kraju.
Była już Japonia, Hiszpania i...
jak w temacie wasze ulubione/ najbardziej charakterystyczne postacie kobiece w filmach
moje typy:
1) Bess ->Przelamujac fale
2) Amelia-> Amelia
3) Mia-> Pulp Fiction
4) Madzia Karwowska z 40 latka :)
historia urugwajskich rugbistów, którzy w 1972 roku wraz z grupą krewnych i przyjaciół, lecieli samolotem z Argentyny do Chile (w sumie 45 osób). W trakcie lotu nad Andami samolot podróżujących uległ awarii w wyniku, której piloci zmuszeni byli posadzić go na samych szczytach zaśnieżonych gór. Podczas katastrofy...
Totalna klapa szkoda kasy i czasu!!! A bylem wielkim fanem po obejerzeniu 1 czesci no i ewentualnie 2 ktora byla slabsza. Ale trojka to tylko duzo krwi i flakow , zero napiecia i nic wiecej a nie na tym polegala 1 i 2 czesc. mam nadzieje ze nie bedzie 4 bo co za duzo to nie zdrowo!!!!!!!!!!
Hej! Mam mały problem. Mam piosenkę w rozszerzeniu *adm i nie mam w czym jej posłuchać! Czy może mi ktoś powiedzieć jaki program obsługuje takie pliki? Byłabym wdzięczna! Dzięki!
Film którego szukam opowiada o nastolatku, który dowiaduje się, że odziedziczył imperium czasopisma "heven" coś jak playboy. Później czasopismo chce mu wujaszek odebrać. Pomocy !!!
Po pierwsze witajcie w roku 2007! Po drugie - może ktoś zna tytuł filmu (chyba sci-fi albo katastoficzny), o który pytałem już w wielu miejscach. Pamiętam, że jakiś eksperymentalny samolot pasażerski zaraz po starcie ma awarię i cały czas leci w górę. W końcu znajduje się na orbicie ziemskiej i zostają wysłane...