Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

<lol> Co sądzicie o przeprowadzeniu przez moją osobę ankiety na temat FILMU, który można ogladać non stop.........?? Wypowiadajcie się jeśli was nie nudzą filmy a nie gadacie o pierdołach:*

Jak nazywa się muzyka z american pie podczas tej pierwszej imprezy? W scenie gdy stifle otwiera drzwi tym grajkom? plase pomóżcie!!!:)

hm.. Szukam filmów o tematyce refleksjnej... Obejrzałam ostatnio "United states of Leland", chciałabym obejrzeć jeszcze jakiś film, w tym stylu. Jakieś propozycje? Ehh, mnie to też naszło ostatnio... Pozdrowienia, życzę udanego Sylwestra.

hej,

mam olbrzymią prozbe, na mature ustna z polaka mam temat o roznych ekranizacjach jednego dzieła literackiego, ciezko jest mi wybrac to owe dzielo wec prosze was abyscie wy podsuneli mi ( tytul najleprzej ksiazki (oczywiscie waszym zdaniem) ktora zostala zekranizowana przynajmniej dwa razy

z gory wielke...

Witam,
jestem Wielka Gapa i potrzebuję pomocy! Czy ktoś może wie coś n/t nowej ekranizacji "Doktora Żywago" Proskina? Czy jest on już może dostępny dla zwykłego śmiertelnika:)?

Można już w tej chwili zacząć rysować prognozy dotyczące nominacji do nagród Amerykańskiej Akademii Filmowej...moje typy w kategorii najlepszy film (nie jest to moja subiektywna ocena dotycząca wartości poszczególnych filmów, staram się raczej wejść w rolę Akademii Filmowej, przewidzieć jak zachowa się to...

uwaga, to jest tytul chyba najlpszej nieznanej powrzechnie komedii:
'Dziwne zachowania dojrzalych plciowo mieszkancow wielkich miast w okresie laczenia sie w pary'
POLECAM!!!!!! a widzialem go tylko raz, na Polonii, dawno. prod.niemieckiej :/ ale jest genialny :)) podkreslajac, ze nie lubie komedii.

ja wrzuce od siebie:

Blady strach http://www.filmweb.pl/Blady+strach+2003+o+filmie,Film,id=112202

Martwe Ptaki http://www.filmweb.pl/Film?id=120444

Cześć, proszę o pomoc w znalezieniu jednego filmu,

gatunek thriller/horror , pamiętam scenę w której

przez ciemną ulicę dziecko, najprawdopodobniej

chłopczyk, jedzie powoli na rowerku strasznie

skrzypiacym ;] ktoś go mija, ta scena chyba powtarza

sie parę razy, kojarze też scenę końcową gdzie chyba...

więcej

Mam prosbe, jesli ktos wie jaki jest tytul piosenki przy ktorej wszyscy tancza na balu w ostatniej czesci filmu "Pamietnik ksiezniczki" to byloby super gdyby mi go podal. Z gory dzieki :):):)