<lol> Co sądzicie o przeprowadzeniu przez moją osobę ankiety na temat FILMU, który można ogladać non stop.........?? Wypowiadajcie się jeśli was nie nudzą filmy a nie gadacie o pierdołach:*
Jak nazywa się muzyka z american pie podczas tej pierwszej imprezy? W scenie gdy stifle otwiera drzwi tym grajkom? plase pomóżcie!!!:)
hm.. Szukam filmów o tematyce refleksjnej... Obejrzałam ostatnio "United states of Leland", chciałabym obejrzeć jeszcze jakiś film, w tym stylu. Jakieś propozycje? Ehh, mnie to też naszło ostatnio... Pozdrowienia, życzę udanego Sylwestra.
hej,
mam olbrzymią prozbe, na mature ustna z polaka mam temat o roznych ekranizacjach jednego dzieła literackiego, ciezko jest mi wybrac to owe dzielo wec prosze was abyscie wy podsuneli mi ( tytul najleprzej ksiazki (oczywiscie waszym zdaniem) ktora zostala zekranizowana przynajmniej dwa razy
z gory wielke...
Witam,
jestem Wielka Gapa i potrzebuję pomocy! Czy ktoś może wie coś n/t nowej ekranizacji "Doktora Żywago" Proskina? Czy jest on już może dostępny dla zwykłego śmiertelnika:)?
Można już w tej chwili zacząć rysować prognozy dotyczące nominacji do nagród Amerykańskiej Akademii Filmowej...moje typy w kategorii najlepszy film (nie jest to moja subiektywna ocena dotycząca wartości poszczególnych filmów, staram się raczej wejść w rolę Akademii Filmowej, przewidzieć jak zachowa się to...
uwaga, to jest tytul chyba najlpszej nieznanej powrzechnie komedii:
'Dziwne zachowania dojrzalych plciowo mieszkancow wielkich miast w okresie laczenia sie w pary'
POLECAM!!!!!! a widzialem go tylko raz, na Polonii, dawno. prod.niemieckiej :/ ale jest genialny :)) podkreslajac, ze nie lubie komedii.
ja wrzuce od siebie:
Blady strach http://www.filmweb.pl/Blady+strach+2003+o+filmie,Film,id=112202
Martwe Ptaki http://www.filmweb.pl/Film?id=120444
Cześć, proszę o pomoc w znalezieniu jednego filmu,
gatunek thriller/horror , pamiętam scenę w której
przez ciemną ulicę dziecko, najprawdopodobniej
chłopczyk, jedzie powoli na rowerku strasznie
skrzypiacym ;] ktoś go mija, ta scena chyba powtarza
sie parę razy, kojarze też scenę końcową gdzie chyba...