Cześć, proszę o pomoc w znalezieniu jednego filmu,
gatunek thriller/horror , pamiętam scenę w której
przez ciemną ulicę dziecko, najprawdopodobniej
chłopczyk, jedzie powoli na rowerku strasznie
skrzypiacym ;] ktoś go mija, ta scena chyba powtarza
sie parę razy, kojarze też scenę końcową gdzie chyba...
Mam prosbe, jesli ktos wie jaki jest tytul piosenki przy ktorej wszyscy tancza na balu w ostatniej czesci filmu "Pamietnik ksiezniczki" to byloby super gdyby mi go podal. Z gory dzieki :):):)
szukam muzy z filmu korpus weteranow konkretnie chodzi mi o kawalek z samego konca wykonawca tytul itp ma ktos info na temat
widzę że właśnie wystartowała ankietka na najbardziej oczekiwane filmy stycznia i dość ostro prowadzi Piła III - czy was ten film też tak jara?
widziałem jedynkę i dwójkę, obie mi się podobały, ale to co przeczytałem o III zupełnie mnie nie zainteresowało, trochę mi to już zbyt mocno pachnie podgrzanym daniem...
Hej Ludziska !!
Pamiętacie może jakiś film z Kolosem z Rodos??
Piszcie.....(pamiętam, że była łódka)
wypiszcie najbardziej wzruszajace filmy jakie obejzeliscie!!!!!!!!najlepiej z komentarzem
1. Titanic banal ,ale każdy wie, że to wyciskacz lez wszechczasów
2. Szeregowiec Ryan, wojenne filmy najbardziej mnie rozklejają
3. lot 93
4. Blow, jak Johnny Depp mógl tak skończyć
5. Podaj dalej, kiedy myślisz , że wszystko...
Chciałbym założyć w tym miejscu wątek poświęcony insertom, każdy kto coś zauważy w kiosku, sklepie, wrzuci tu nazwę pisma, miesiąc wydanie i oczywiście tytuł filmu, można by także dołączać dodatkowe informacje (DVD, VCD, itd., itp.).
PS Chyba nie ma już takiego wątku, proszę mnie uświadomić jeśli jest.
Hej, szukam filmów wojennych, bo już chyba wszystkie obejrzałem. Mam nadzieję, że tytuły znajdujące się na film webie to nie wszystkie możliwe. Z góry dzięki.
Mam problem, kiedyś oglądałam film (najprawdopodobniej katastroficzny) o samolocie ktory wyleciał w kosmos, na ratunek po kilku godzinach wyleciał innym samolot lub statek kosmiczny, nie wiedzieli jak ewakuowac ludzi to wymyslili ze pasażerowie przejdą przez taki tunel,rure żółtą, pamietam dokladnie ze była żółta. Film...
więcejPo pierwsze witajcie w roku 2007! Po drugie - może ktoś zna tytuł filmu (chyba sci-fi albo katastoficzny), o który pytałem już w wielu miejscach. Pamiętam, że jakiś eksperymentalny samolot pasażerski zaraz po starcie ma awarię i cały czas leci w górę. W końcu znajduje się na orbicie ziemskiej i zostają wysłane...