"Wywiad z wampirem" Hmmm...kto nie chciałby przeżyć (i to w dosłownym tego słowa znaczeniu)takiego spotkania:) Drugi to Dracula F.F.Coppoli, po prostu genialny klimat!!!
Od najbliższej środy na TV4 rusza emisja kultowej serii z brytyjskimi komikami. Uczta dla fanów świetnego absurdalnego humoru!!!
no więc pozwole sobie chyba zareklamować...
http://www.filmoffo.xt.pl/
a jak u Was z kinem offowym i takimi festiwalami?
lubicie/nie lubicie?
piszcie ludzie wszystko na ten temat. zapraszam :P
Szukam fajnego filmu ^^ Jeśli widzieliście naprawde fajną KOMEDIE (najlepiej romantyczna) piszcie ^^ wiem że dużo było już takich tematów ale ja potrzebuję mega hit ;))
Jest kilka filmów które już widziałem po kilkanaście razy i z chęcią w każdej chwili moge go włączyć i obejrzeć jeszcze raz. Oto kilka z tych filmów: "Coach Carter"-ciekawy film o trudnej młodzieży i koszykówce, trylogia "Władcy Pierścieni", niepowtarzalny "60 sekund", wkręcający "Kod da Vinci". Jest jescze kilka tych...
więcejPamiętam, jak zacząłem swoją przygodę z kinem. Byłem wtedy małym chłopcem...:)Zorganizowano szkolną wycieczka do kina (Zorza w Chełmie) na głośny swego czasu "Jurassic Park". I pamiętam do dziś te dinozaury!!! :)To było coś :))
Kolejny raz się rozczarowałem na tym kinie. Planowałem już, że w tym miesiącu pójdę na "Żródło" Aronofskiego i "Prestiż" Nolana. A tu co? Nie ma premiery! :(
Czy ktoś się może orientuje, czy w ogóle będzie lecieć któryś z tych filmów w opolskim Kinopleksie?
Jak ja nie lubię czegoś takiego, co wydaje się być...
Widziałem jakiś czas temu program w którym poruszli tę tematykę, ale zdążyłem na ostatnie parę zdań, gdzie mówili właśnie o takich filmach. O ile pamiętam było ich 4-5 chyba produkcji angielskiej, ale nie wychwyciłem żadnego tytułu. W każdym bądz razie bardzo sobie chwalili te produkcje i żałowali że nie pojawiło się...
więcej