Nie wiem czy był taki temat, ale póki co zaczyna mnie irytować fakt, że ciekawych ról kobiecych jest stanowczo za mało, żeby nie powiedzieć w ogóle! W tym momencie przychodzi mi do głowy tylko Geana Davis z przypadkowego turysty! Pomóżcie mi zebrać sporą listę fajnych babek ze świata filmu! Z góry dziękuję!
szukam filmu...
coś jakby parodia big brohtera, była tam wielka siostra czy coś takiego, byli na wyspie, w filmie grał chyba Cezary Pazura jak dobrze pamiętam, pod koniec chyba tam pare osób zginęło, tak mi się wydaje, i chyba na końcu ta osoba co wygrała ten program to uciekła z tej wyspy...
pomocy, tyle pamiętam z...
Jakie znacie filmy fabularne i dokumentalne gdzie akcja toczy się na Kubie lub w Havanie.
Ja wpisze kilka
Fabularne:
Havana (1990)
Stary Człowiek i Morze
Havana, miasto utracone
Oberwał mi się od Mikołaj ten właśnie zestaw, ja mam do was pytanie o sceny usunięte jeśli ktoś widział. Ja uważam że w jedynce sceny z Shortym niepotrzebnie wycięli. W sumie w dwójce też takich pełno się znajdzie które niepotrzebnie usunięto bo przecież film i tak był krótki a właściwie wszystkie części były...
siema szuklam tytułu pewnego filmu który oglądałem baaaardzo dawno temu....Na wideo był podpisany "Narwany chłopak" czy coś takiego ale nie moge nic znaleść....:( może ktoś wie o jaki film chodzi.. Pamiętam że był on o takim gościu co sie zakochał w pewnej panience i taka druga dziewczyna co grała na perkusji pomogła...
więcejszukam filmu - najprawdopodobniej chińskiej produkcji, nie wiele pamietam z niego bo go dawno widziałem ale napewno był o jakimś cesarzu, i moment który najbardziej mi utkwił w pamieci to taki bardzo wileki :) wodospad