Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Nie wiem czy był taki temat, ale póki co zaczyna mnie irytować fakt, że ciekawych ról kobiecych jest stanowczo za mało, żeby nie powiedzieć w ogóle! W tym momencie przychodzi mi do głowy tylko Geana Davis z przypadkowego turysty! Pomóżcie mi zebrać sporą listę fajnych babek ze świata filmu! Z góry dziękuję!

1.(hmmm... musze sie zastanowic)zapodawajcie fajne tytuły...czekam z niecierpliwością :)

szukam filmu...
coś jakby parodia big brohtera, była tam wielka siostra czy coś takiego, byli na wyspie, w filmie grał chyba Cezary Pazura jak dobrze pamiętam, pod koniec chyba tam pare osób zginęło, tak mi się wydaje, i chyba na końcu ta osoba co wygrała ten program to uciekła z tej wyspy...
pomocy, tyle pamiętam z...

więcej

Jakie znacie filmy fabularne i dokumentalne gdzie akcja toczy się na Kubie lub w Havanie.

Ja wpisze kilka
Fabularne:
Havana (1990)
Stary Człowiek i Morze
Havana, miasto utracone

Oberwał mi się od Mikołaj ten właśnie zestaw, ja mam do was pytanie o sceny usunięte jeśli ktoś widział. Ja uważam że w jedynce sceny z Shortym niepotrzebnie wycięli. W sumie w dwójce też takich pełno się znajdzie które niepotrzebnie usunięto bo przecież film i tak był krótki a właściwie wszystkie części były...

siema szuklam tytułu pewnego filmu który oglądałem baaaardzo dawno temu....Na wideo był podpisany "Narwany chłopak" czy coś takiego ale nie moge nic znaleść....:( może ktoś wie o jaki film chodzi.. Pamiętam że był on o takim gościu co sie zakochał w pewnej panience i taka druga dziewczyna co grała na perkusji pomogła...

więcej

szukam filmu - najprawdopodobniej chińskiej produkcji, nie wiele pamietam z niego bo go dawno widziałem ale napewno był o jakimś cesarzu, i moment który najbardziej mi utkwił w pamieci to taki bardzo wileki :) wodospad

głosujcie na Żandarm z St. Tropez , bo brakuję im tylko 54 głosów żeby się znaleść się w topie !!

zapraszam do siebie , ponieważ odpowiedzi przyjmuję tylko na swoim blogu !!

Mam do Was pytanie. Jak mogę usunąć moje konto na filmwebie?
Czy jeśli przez jakiś czas nie będę go używać, to zostanie zlikwidowane?