Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Proszę podpowiedzcie!!! Jak nazywa się ten stary czarnobiały film, który Amerykanie zawsze oglądają na Święta Bożego Narodzenia?!

Dzięki!

Jak się współtworzy stronę??Chciał bym np dodać galerię czy datę produkcji albo aktorów?????????????

- Żałujesz ?
- A Ty żałujesz ?
- Ja nic nie zrobiłem.
- No właśnie. Żałujesz, że nic nie zrobiłeś ?
- A nie zabijaj ?
- Właśnie dlatego siedzę. Zbrodnia za zbrodnię. Bez względu na motyw.
- A ja za co siedzę? Gdzie tu jest logika?
- A co ma myśleć dziewczynka którą zgwałcił ojciec? Co dla niej znaczy czcij ojca...

więcej

No wiec rzucam proste pytanie na wiatr. Dlaczego ktos wydal kupe pieniedzy i stracil mnostwo czasu (swojego) i mojego (dokladnie 2:10min) zeby nakrecic taki badziew ? Zapraszam do dyskusji.

błagam pilnie poszukuje napisów do la faute a volteire (Wina Woltera)

Jaka jest wasza ulubiona reklama? Napiszcie co reklamuje, co was w niej śmieszy itp.

Powinnam zacząć od końcówki bo początku nie widziałam, chodzi mi o film w którym pojawiają się zmarli ludzie i jest jakiś przeklęty kościotrup, którego kiedyś jak był jeszcze małym chłopcem bejsbolista zamknął w szafce w sali chemicznej i podczas eksperymentu został on 'uszkodzony'; film był komedią i grał taki...

poszukuję tytułów filmów podobnych do Expedition Bismarck James'a Camerona!!!z góry dziękuję za pomoc :)

Witam Szukam horrorów typu Smakosz 2 lub Amityville żeby był straszny i można było się bać

Szczerze mówiąc wątpię abyście widzieli ten film ale musze spróbować. Nie pamiętam dokładnie tytułu to chyba był coś jka "develop" lub coś podobnego szukałem w googlach i nie mogłem zanleść. To może opiszę coś co pamiętam a dokładnie fabułę filmu.
Szatanowi wykradziono syna, aby odnaleść go stworzył grę którą jedynie...

więcej