Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jakie sa Waszym zdaniem najlepsze filmy o tematyce świątecznej w historii kina? Zapraszam na mojego bloga, gdzie prowadzę sondę na ten temat :-) I, oczywiście, proszę o komentarze :-)

jesli znasz jakis film o emigracji (najlepiej polski) napisz prosze. Bede bardzo, bardzo wdzieczna!!!
pozdro
Carrie

A może teraz na odwrót:film,który wam się wyjątkowo nie podobał,nie możecie go ścierpieć i zrozumieć (jeżeli takowe są) zachwytów nad nim
-->ja np.nie rozumiem wielbicieli "gladiatora"bo dla mnie to głupio ckliwe kino,z ogranymi schematami:/

Walcie śmiało i jak możecie uzasadnijcie wypowiedź:)

jakie pary kochanków były najlepsze ? ;]

Piszcie kochani najlepszą kontynuację w kinie amerykańskim i polskim. Mnie podoba się np. Życzenie śmiedzi 2. Podajcie swoje typy!!!

ho!ho!ho! mam pytanko co to był za film - karate-gore,dzieje się w więzieniu dzie główny bochater za pomocą ciosów karate w brutalny sposób zabija współwięźniów(jeben wypruwa sobie jelita i próbuje udusić nimi bochatera),strażników a na końcu samego naczelnika(kolo ląduje w maszynce do mielenia mięsa). Tytuł leciał...

Między słowami. krde nie wiem ale mnie ten film zawsze w taki fajny nastruj wprowadza, siwetne aktorstwo, daje do myslenia i zaj... muzyka.

użytkownik usunięty

1 Jak uważacie która część jest najlepsza? (troche głupie pytanie - odpowiedź jest oczywista)
2 Która nie powinna była powstać?
3 Która ma najfajniejszy klimat?
4 Która jest najbardziej przerażająca?
5 Brian Cox czy Anthony Hopkins?
6 "Czerwony Smok" Manna czy Ratnera (też trochę głupie pytanie)
7 "Will"...

więcej

Szukam pomocy odnośnie tego filmu. Otóż chciałbym się dowiedzieć, co to za utwór z soundtracka z tej produkcji, który brzmi jak jakaś symfonia? Prosiłbym o tytuł i autora tego utworu. Bardzo mi na nim zależy wiec z góry dziękuje Filmwebowicze ;)

Ciao!

tylko proszę nie jakieś romansidła, ani komedie w stylu eurotrip czy tym podobne...