Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Potrzebuje tytuł filmu, dość nowy. Nie wiem dokładnie o czym jest, ale wiem, że ogłoszono konkurs na najorginalniejsze wesele. Jedni chyba przebrali się za dinozaury;) Tyle wiem. Znacie tytuł???

Jakie znacie filmy równie dobre jak Ghost in the Shell i w podobnym mrocznym klimacie?
W tej dziedzinie jestem laikiem a chcialabym komus dac taki prezent.
Bede bardzo wdzieczna za pomoc :)
Pozdrawiam!

"Tańcząc w ciemnościach" to po "Przełamując fale" i "Idiotach" film kończący trylogię "Złotego Serca" Larsa von Triera. CZy nie ogladając żadnego z tych filmów mogę sięgnąć najpierw po "Tańcząc w Ciemnościach"? Czy jest to trylogia typu "21 gramów", "Babel", i "Amores Perros" gdzie bez żadnego problemu możemy obejrzeć...

więcej

jak ktos zna jakies newsy o filmach to niech przysle!!

Co sądzicie o tym serialu? Kto z aktorów wydaje Wam się najlepszy?

Witam, może ktos mi pomoc? Szukam tytułu filmu, który opowiada o klątwie faraonów, a rozpoczyna się tak : grupa angielskich archeologów otwiera grobowiec zamkniętej mumii (egipskiej królowej); tymczasem żona jednego z archeologów jest w ciąży.Rodzi się dziewczynka o nadprzyrodzonych zdolnościach, które stają się...

użytkownik usunięty

Znacie jakieś filmy, których akcja skupia się w domu i polega na walce o przetrwanie w starciu z bandytami, jak np. "Azyl" z Jodie Foster czy też "Doczekać zmroku" z Audrey Hepburn?

bede wdzieczna jesli ktos mi pomoze, zastanawiam sie gdzie zamieszczane sa wyniki konkursow?? Czy mozna znalezc je na stronie czy przysylane sa one mailem. Pozdrawiam, ania.

chciałbym ten dokument obejrzec,jezeli mozna to prosze o strone w ktorej bym mogł go obejrzec,czekam

hehee zrealizowane na pełnym spontanie podczas praktyk(:D) w hotelu przeze mnie i 2 kumpli:D miejscami troche niedopracowane, ale wierzcie mi w takich okolicznościach(hotel, praktyki, pełno ludzi, którzy w każdym momencie mogli wejść:D) w jakich były kręcone to i tak chyba wyszło przyzwoicie..
obejrzyjcie i oceńcie...

więcej