Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam!
Poszukuję francuskiego filmu o dwójce dzieciaków które mają pozytywkę! Jedno przekazuję ją drugiemu i tak na przemian muszą wykonywać jakieś zadania.. akcja toczy się od ich dzieciństwa do starości !

POMÓŻCIE

Jak sie nazywa koncowa piosenka z filmu The Jacket (Obled)tam gdzie jada autem

i druga piosenka to ta z filmu Niebianska Plaza (chodzi mi o ta piosenke ktora leci podczas reklam (zapowiedzi)tego filmu na Polsacie

Z gory wielkie dzieki!!!

Witam
chciał bym wam polecić "Międzynarodowy Festiwal Filmów Amatorskich POL-8 im. Józefa Milki" odbywający się co roku w Polanicy Zdrój który to według mnie wart jest zainteresowania pod względem obejrzenia projekcji filmowych jak i wystawienia tam własnego filmu :)kilka informacji o festiwalu znajdziecie na...

Żadne ze znalezionych przeze mnie napisów nie pasują do filmu.
Poszukuje tekstu zsynchronizowanego do filmu:
1 CD, 697 MB, 731254784 B, 638x350, 23,976 kl/sek, czas: 2:27:07
Jesli ktos wie gdzie mode te napisy znalezc, prosze o podanie linka.
Z góry dzięki.
Dawid

witam
mozecie mi pomoc w odpowiedzeniu na pytanko
jaka jest natura , specyfika ,danego medium jakim jest film ??
jak oddzialowuje na nasze spostrzeganie rzeczywistości??

Piszcie nazwy wszystkich filmów związanych ze strażą pożarną i jak można to linkiz kąd mógłbym ściągnąc ten film. Jestem strażakiem więc bardzo mi zależy

Niestety oglądam mało filmów..
a muszę przygotować do szkoły referat na ten temat.. i musze się oprzeć na przykładach kilku filmów..
ale nie wiem za jakie się zabrać..
podajcie mi proszę jakieś tytuły, które pasują do tematu abym mogła obejrzeć i o tych filmach napisać..
pomóżcie.. bo nie wiem już gdzie szukać :(

mało znany film..
w żadnej z videotek Katowickich nie można go dostać..
nie wiecie może gdzie jeszcze szukać?
zależy mi na wypożyczeniu tego filmu..

powiedzcie mi bo nie kojarze...czy w którejkolwiek cześci lostów był jakiś Zeke??? Bo znalazłam niedawno taką tapetke "lostpark" heheheh (jest na moim blogu) i kompletnie nie wiem co on tam robi!!! piszecie

Witam! Mam pytania, mianowicie chodzi mi o tytuł filmu (horror)

Rzecz się dzieje w jakimś domku w górach. Są tam 2 siostry carem i wendy (o ile dobrze napisałem) i taki facet z sąsiedztwa co się opiekuje koniami. Jedna z sióstr przyjeżdza nieco później gdy mąż pierwszej z sióstr gdzieś wyjeżdza. Przez ten czas...