Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

wejdź i sprawdz !

kliknij http://www.filmweb.pl/blog/entry/437168/RANKING+++Kto+ma+najwiecej+punktow+na+FI LMWEB+ie++.html [www.filmweb.pl/blog/ent...]

Chodzi mi o to, ze czasem oglada sie jakis film, wszystko fajnie ale nie zna sie tytulu ani aktorow. Mozna tylko pamietac fabułe. Moze z pomoca innych uda sie odnalezc ten film?
I ja wlasnie mam tego typu problem. Pamietam troche co sie tam dzialo ale nie wiem czy dokladnie.
Jest bogaty gosc. Ma zone. Przyjezdzaja do...

więcej

o kurcze ludzie ten fim to chyba robił koles który miał shizofemie paranoidalna . tego sie w ogóle oglądać nie da, z reszta w połowie prawie usnołem. a główny motyw z piosenki zespołu nightwish był dopiero na napisach końcowych. apeluje o nie oglądanie tego typu filmów, a do reżyserów apeluje o robienie leprzych...

Witam wszystkich,
Szukam filmów z serii "The story of O" w tłumaczeniu "Historia O". Nigdzie nie mogę ich znaleść. Jeżeli ktoś widział w sklepie internetowym lub w wypożyczalni te filmy to proszę o kontakt lub informację na forum.
Dziękuję :)

facet spotyka się z extra laską-żoną szefa, która zaprasza go do siebie-tam orgietka a rano...na podłodze leży trup innej kobiety-prawdziwej żony szefa. Facet ląduje w kiciu a gdy policjanci wiozą go radiolką widzi swoją znajomą na zdjęciu na autobusie - znak charakterystyczny - łańcuszek na kostce nogi...w tym...

chodzi o najbardziej nieprzewidywalne, zaskakujące i zagmatwane produckje filmowe

Witam szanowne grono forumowiczów:)Dzisiejszej nocy wraz z moim szanownym kolegą wspominaliśmy dzieciństwo i filmy które wtedy oglądaliśmy.Niestety wiele z nich to tylko zatarte obrazy,ale mam nadzieje ze dzięki waszej filmowej wiedzy zdołacie pomóc nam w odnalezieniu ich tytułów.
1.Pierwszy film zaczynał się od tego...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

film dosyć stary bo leciał w tvp kolo 1996 r (malo konkretna podpowiedz, ale wiemy ze powstal przed 1996r :)), z fabuły: mąż zabił żonę, nikt go o to nie podejrzewał oprócz teściów, teściowe przyjechali do niego po tym zajściu, w tym czasie policja rozsypała u niego w całym domu jakiś biały proszek, który świecił w...

Prosze o pomoc w dotarciu do tytułów horrorów azjatyckich ktore warto obejrzec.