Poszukuje dobrych thrillerów, horrorów, filmów psychologicznych. Chodzi mi o takie troche mniej znane. Będę wdzięczny za wpisanie kilku dobrych filmów.
Witam serdecznie nazywam się Marek:))
Szukam usilnie filmu z 1997 roku reż Frank Grow pt Love God.
Zależy mi bardzo na zakupie jakiejś rozsądnej kopii albo oryginału w wersjii polskojęzycznej:)
Dziękuję z góry za pomoc Pozdrawiam Wszystkich:))
Może ktoś zna-film o Rosyjskich żydach którzy wyemigrowali do Ameryki, do Baltimore i tam żyją. Zaczyna się słowami- nie pamiętam dokładnie jakimi ale coś w tym stylu- "W roku 1914 przyjechałem do Baltimore, które wtedy wydawało mi się rajem na ziemi". Jakiś czas temu leciał na TV4. Z góry dzięki za podpowiedź i...
http://www.ultimatedisney.com/forum/viewtopic.php?t=14485&start=0&postdays=0&pos torder=asc&highlight= [www.ultimatedisney.com/...]
Zobaczcie, fani Disney'a oczekują na nową część Mulan.
Jak myślicie, wypali to czy nie!?
szukam nazwiska pewnego aktora. Jest on ogromny - bardzo wysoki i bardzo szeroki. jest, że się tak wyrażę, charakterystyczny. wiem, że ma córkę. ostatnio widziałem go w horrorze na tvp2 (tytułu nie pamiętam) w którym grał seryjnego mordercę który został złapany i zamknięty w zakładzie psychiatrycznym. A następnie...
Cześć ! Słuchajcie, oglądałem ostatnio bodajże japoński film i nie mogę sobie przypomnieć tytułu, a film jest mi potrzebny. chodziło w nim o to, że główny bohater był fotografem i robił zdjęcia, na których widział zmarłą swoją byłą dziewczyne. to był horro/thriller nie wiem dokładnie. proszę Was o pomoc. Pozdrawiam i z...
więcej
chodzi o stary film z lat 70, chyba gral tam Steve McQueen. Na gorskiej autostradzie podrozny jest przesladowany przez klasyczna amerykanska ciezarowke ktora chce go zepchnac z drogi, ciezarowka wydaje sie nie miec kierowcy. Prosze pomozcie bo chodzi mi to po glowie od dluzszego czasu :)
Dzieki.
chodzi o stary film z lat 70, chyba gral tam Steve McQueen. Na gorskiej autostradzie podrozny jest przesladowany przez klasyczna amerykanska ciezarowke ktora chce go zepchnac z drogi, ciezarowka wydaje sie nie miec kierowcy. Prosze pomozcie bo chodzi mi to po glowie od dluzszego czasu :)
Dzieki.
Elo, szukam staryszych filmów, ale klasyk, typu: Serpico i Trzy dni kondora... zapodajcie jakies ;) ...
P.S
Oczywiście o Ojcu Chrzestnym nie musze wspominać ;)