Wiem że dla facetów prawie każdy jest taki ale chodzi mi o taki najbardziej kaszaniasty ciągnący się jak flaki z olejem. Kobiety też prosze o odpowiedz:)
Ja zostałem kiedys zmuszony do obejrzenia "Co się wydarzyło w Madison Country" Ledwo co przeżyłem jeżeli wy macie jakieś złe wspomnienia to piszcie:)
Kurczak Mały, Auta...cóż to jest w porównaniu z Królem Lwem, Pocahontas, Zakochanym kundlem, Piękną i bestią i innymi wielkimi hitami wytwórni Disneya.Dziś wytwórnia idzie już w zupełnie innym kierunku - animacji komputerowej, porzucając tym samym styl pięknych klasycznych bajek znanych nam z dzieciństwa.Kto się ze mną...
więcej
Mam pytanko. Gdzie moge znalezc baze do dodawania filmow, aktorow itp.??? Szukalam jej wszedzie ale nie moge znalezc. Pozdrawiam;)
Z góry przepraszam, że założylem temat w dziale FILMY! Ale właśnie w tym rzecz - chyba coś się schrzaniło. Od 1/3 ekranu w dól mam czarne pole i nic pod spodem nie widać i nie można przewijać strony! Jest to tylko na filmwebie i tylko na forum :/ cos u mnie nie tak, czy błędy po waszej stronie?
witam , posiada ktoś film w wresji reżyserskiej Wyatt Earp ?? chetnie kupie dvd lub sie wymienie , pozdrawiam
hey=) jestem Ania mam 18 lat chętnie porozmawiam z kimś kto ma coś do czynienia ze studiami filmowymi szczególnie z reżyserią, moje gg : 7818126, potrzebuje speca coby ze mną pogadał i opowiedział jak wygląda ten kierunek i dla jakich ludzi sie nadaje a dla jakich nie=) czekam na odpowiedzi=)
Witam was filmomaniacy już od dawna nie widziałem żadnego dobrego horroru. W zwiazku z tym chciałbym żebyście przedstawili mi jakieś ciekawe propozycję coś co was naprawdę przestraszyło i wzbudziło niesamowite pokłady emocji, zapodajcie tytuły filmów które na długo zapadły wam w pamięci albo chociaż uważacie że są...
podajcie tytuły jakiś dobrych filmów ale takich naprawde dobrych najlepiej komedie,młodzieżowe i horror ale mogą być tez inne dzięki