Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

http://www.smog.pl/wideo/3144/film_nie_dla_dzieci/ [www.smog.pl/wideo/3144/...]

ostatnio mozna zaopserwowac ze w kinach wyswietlane sa 2-gie czesci filmow. nie mowie tego ze zlosliwoscia ale wiadomo czesto 2-gi ,,odcinek" nie jest tak ciekawy jak pierwszy. mozna tu oczywisci mowic o wyjatkach. czy filmowca brakuje pomyslow, czy ja wiem jaka jest wasza opinia na ten temat.

Jaki film leciał wczoraj na TVP 1 , fabuła byla mniej wiecej taka: maż zdradza żone z młodą kobietą a po tymona otzrymuje groźby itp. -help me, please!!!

Ok ale tak na serio zależy mi na waszej opini. Fajnie by było jak byście jeszcze uzasadnili swój wybór:) Dla mnie numerem jeden jest Requiem dla snu a numerem dwa Trainspotting.

hej, byl kiedys taki mini-serial w TV polskiej, nawet ze 2 razy, kilka odcinkow...

nie pamietam fabuly dokladnie, bede sciemnial :)

byla sobie babka z tatuskiem, mieszkali w miescie, do miasta jakos dostaly sie trolle z innego swiata, porwali babeczke, tatusiek jakos tez sie przeniosl i tam mieli przygody. 2...

Czy jest lub sa jkaies filmy ktore wzbudzaja u Was emocje tak potezne ze nie mozecie sie oderwac od ich wielokrotnego ogladania?
Czy jest jakis film ktory pozwolil Wam inaczej patrzec na swiat? Porsze o opinie...

hej, byl kiedys taki mini-serial w TV polskiej, nawet ze 2 razy, kilka odcinkow...

nie pamietam fabuly dokladnie, bede sciemnial :)

byla sobie babka z tatuskiem, mieszkali w miescie, do miasta jakos dostaly sie trolle z innego swiata, porwali babeczke, tatusiek jakos tez sie przeniosl i tam mieli przygody. 2...

Jaki jest tytuł piosenki z końca filmu jak Mimi i Fiona tańczą razem???prosze o pomoc.POZDRAWIAM

W jaki sposób mogę dodawać zdjęcia do galerii?? Proszę, pomóżcie...

Witam wszytkich forumowiczów
POszukuję filmu, w którym pewien gośc po szalonej nocy rozmawia ze swoim członkiem. Znajomek mówi ze świetna komedia, jednak nie moze sobie przypomnieć tytułu. Prosze o pomoć !! z góry dzieki !! Pozdro