ostatnio mozna zaopserwowac ze w kinach wyswietlane sa 2-gie czesci filmow. nie mowie tego ze zlosliwoscia ale wiadomo czesto 2-gi ,,odcinek" nie jest tak ciekawy jak pierwszy. mozna tu oczywisci mowic o wyjatkach. czy filmowca brakuje pomyslow, czy ja wiem jaka jest wasza opinia na ten temat.
Jaki film leciał wczoraj na TVP 1 , fabuła byla mniej wiecej taka: maż zdradza żone z młodą kobietą a po tymona otzrymuje groźby itp. -help me, please!!!
Ok ale tak na serio zależy mi na waszej opini. Fajnie by było jak byście jeszcze uzasadnili swój wybór:) Dla mnie numerem jeden jest Requiem dla snu a numerem dwa Trainspotting.
hej, byl kiedys taki mini-serial w TV polskiej, nawet ze 2 razy, kilka odcinkow...
nie pamietam fabuly dokladnie, bede sciemnial :)
byla sobie babka z tatuskiem, mieszkali w miescie, do miasta jakos dostaly sie trolle z innego swiata, porwali babeczke, tatusiek jakos tez sie przeniosl i tam mieli przygody. 2...
Czy jest lub sa jkaies filmy ktore wzbudzaja u Was emocje tak potezne ze nie mozecie sie oderwac od ich wielokrotnego ogladania?
Czy jest jakis film ktory pozwolil Wam inaczej patrzec na swiat? Porsze o opinie...
hej, byl kiedys taki mini-serial w TV polskiej, nawet ze 2 razy, kilka odcinkow...
nie pamietam fabuly dokladnie, bede sciemnial :)
byla sobie babka z tatuskiem, mieszkali w miescie, do miasta jakos dostaly sie trolle z innego swiata, porwali babeczke, tatusiek jakos tez sie przeniosl i tam mieli przygody. 2...