Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

W programie telewizyjnym ni błó podane.Zaszła nagła zmiana i puścili właśnie ten film.Dziewczyna wdala sie w romans z żonatym facetem,a potem ktoś próbował ją zabić.

hej, byl kiedys taki mini-serial w TV polskiej, nawet ze 2 razy, kilka odcinkow...

nie pamietam fabuly dokladnie, bede sciemnial :)

byla sobie babka z tatuskiem, mieszkali w miescie, do miasta jakos dostaly sie trolle z innego swiata, porwali babeczke, tatusiek jakos tez sie przeniosl i tam mieli przygody. 2...

podajcie tytuły jakiś dobrych filmów ale takich naprawde dobrych najlepiej komedie,młodzieżowe i horrory ale mogą być też inne dzięki

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

"Zjadacze umarłych" czy "Trzynasty wojownik"?
"Klub Dumas" czy "Dziewiąte wrota"?
A co sądzicie o np: "Trzech Muszkieterach", "Człowieku w żelaznej masce", "Wichrowych wzgórzach" czy też "Dumie i uprzedzeniu"?

Jak dla mnie lepsza jest 2 bo jest i dużo zabawy i dużo strachu (chodź nie przesadzajmy). 1 też była super ale jednak... Czekam na wasze propozycje :):)

Czy ktoś się orientuje jakim statkiem jest Czarna Perła? I nie chodzi o to czy żaglowiec czy inny, ale o to jaiij klasy ile ma dział itp.

Mam do Was Filmowebiczów taką prośbę: Właściwie nie wiem co miałabym obejrzeć np. w sobotnie wieczory. W telewizji nic ciekawego a jeśli mam iść do wypożyczalni to nie potrafilabym się zdecydować na film. To może Wy mi podacie jakieś tytuły filmów, które warte są zobaczenia. A dodatkowo sami je obejrzeliście i macie...

więcej

na początku filmu jest scena jak chlopacy [kumple] sikaja na ognisko [podpalili dziennik klasowy]