Wiecie może co to jest za film?
Jest taki motyw że dziewczyna przebrana za człowieka z kurtka eskimosa zabija swoich przyjaciół według pewnej ksiązki..
Wiem że jedno morderstwo było takie że powiesiłagościa na drzewie i on stał na samochodzie.. Gdy kobieta siedząca w samochodzie odjechała ten zawisł smile.gif
Ten...
urzekł mnie ten film (a raczej anime) i mógłbym rozpisywać o nim kilkustronicowe elaboraty. Ale nie zrobie tego bo ciekaw jestem waszych opini no i rzecz jasna chce wam zostawic pole do popisu... mam nadzieje że szanowni forumowicze bardziej się rozwiną i napiszą coś wiecej niz np: "widziałem-taaa zajebiste". Mam...
W programie telewizyjnym ni błó podane.Zaszła nagła zmiana i puścili właśnie ten film.Dziewczyna wdala sie w romans z żonatym facetem,a potem ktoś próbował ją zabić.
Polecam strone www.dodatkidogazet.pl
Zebrane w jednym miejscu informacje o filmach dolaczanych do czasopism. Teraz przynajmniej wiem na jaka gazete powinienem zapolowac, no i koniec z bieganiem do Empiku 2x w tygodniu...:-)
Chciałbym, żebyśmy dziś pogadali sobie o zdjęciach. Nie, proszę pana, nie o takich, jakie pan robił swojej córce na komunii czy jej urodzinkach... nie, proszę pani, nie takich, jakie pani w portfelu nosi. Chodzi mi o zdjecia w filmach. Nie, drogie dziecko, nie te stereotypowe półki ze zdjeciami krewnych. Nie, nie fotki...
więcejZałożyłem ten temat by poruszyć kwestię najważniejszych nagród dla najgorszych filmów roku...Ja osobiście gdybym był z branży filmowej i zdobył złotą malinę przygotował bym dla tego "trofea" specjalną półkę zaś gdybym dostał oskara schowałbym go głęboko do szafki albo sprzedał na allegro czy ebayu...Praktycznie do...
Założyłem ten temat by poruszyć kwestię najważniejszych nagród dla najgorszych filmów roku...Ja osobiście gdybym był z branży filmowej i zdobył złotą malinę przygotował bym dla tego "trofea" specjalną półkę zaś gdybym dostał oskara schowałbym go głęboko do szafki albo sprzedał na allegro czy ebayu...Praktycznie do...
Założyłem ten temat by poruszyć kwestię najważniejszych nagród dla najgorszych filmów roku...Ja osobiście gdybym był z branży filmowej i zdobył złotą malinę przygotował bym dla tego "trofea" specjalną półkę zaś gdybym dostał oskara schowałbym go głęboko do szafki albo sprzedał na allegro czy ebayu...Praktycznie do...
na wp podają że niby głosowanie wygrała kożuchowska i zakościelny ale zamiast kożuchowskiej zagra cieślak...Ale ani kożuchowska ani zakościelny wcale nie wygrali Już od kilku dni wygrywali Małaszyński i Brodzik...A zresztą spójrzcie sami...
Laureat Zakościelny http://film.wp.pl/p/id,18450,size,2,galeria.html...