Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Począwszy ode mnie proszę o pomoc. mam frag. filmu, ale nie wiem jak on się nazywa. Oto link: http://www.maxior.pl/?p=index&id=24205&0 [www.maxior.pl/?p=index&...]

znacie jakies fajne ciekawe strony o tym jak sie pisze scenariusze, albo wogóle oryginalne scenariusze filmowe, czy też jakieś książki o tym jak napisać scenariusz filmowy, zgóry dzięki:)

Cześć, czy ktoś może mi pomóc? nie wiem jak można wstawić opis po prawej stronie od zdjęcia :(

Uglądałam ostatnio folm pod tytułem "Ciasteczko",film nawet nawet tylko nie mogę pojąć jak sie ma tytuł do filmu.Nie mogę się doszukac powiązania:(Jesli by ktoś to wiedział co i jak,a może ktos ma swoją teorię:)
Pozdrawiam/

Prosze powiedzcie mi czy warto iść na ten film do kina? Czy może polecacie coś innego?!

i potrzebuje chetnych do zagrania w mym filmie - realizacja zapowiadana jest na jesien tego roku.Szukamy dwóch chłopaków w wieku 24-25 lat , najlepiej blizniaków , krótko ostrzyzonych , " mrocznych " , takich którzy mogą podobac sie kobietom ( najlepiej nastolatkom ) , i umieją tanczyc.
Prace nad scenariuszem wlasnie...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

jedna dziwczyna idzie na dyskoteke i widzi, ze do jego chłopaka sie dostawia mjakas laska. Jest jej przykro i jeden chłopak proponuje jej odwiezienie do domu. W rzeczywistosci ją gwałci grzes tam daleko. Jak jej tata sie o tym dowiaduje to idzie do sądu, ale sąd uniewinnia temtego kolesia, to ten ojciec chce sam...

Witam,
Czy ktoś może kojarzy tytuł filmu w którym jest scena, gdzie jakiś koleś gra na gitarze elektrycznej, bodajże na jakimś wzgórzu, przerywa i po chwili odpowiada mu z daleka dźwięki innej gitary elektrycznej??
To było raczej coś o młodzieży...

Z góry dziękuje :)

Nie pamietam tytułu filmu ale kojarzy mi sie cos Ice ....
Z fabuły pamietam ze jakis kolo podczas zimy ( oni chyba byli w Aspen) byl w jacccuzi i przymrozil sobie członka ( psiusiaka) do dziurki z ktorej babelki lecialy :P? czy ktos kojarzy ?