Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmów, w których głównym tematem jest taniec. Chodzi mi o taniec cheerleaderek lub hip-hop. Wolę również aby to były nowsze filmy :). Podaje kilka tytułów: "Honey", "You got served", "Dziewczyny z drużyny 1 i 2".

Czekam na pomoc :).

Pozdro!

Był on kiedyś nadawany na niemieckich stacjach "SUPER RTL" i "LIVE" (z logo - motylkiem). Opowiadało losy nieudacznika kowboja, który polował na przestępców, przypominający z wyglądu "Inspektora Gadget". Też miał szefa, który siedział w fotelu (tył fotela widac było) i palił cygaro widać było rękę) i po nieudanej misji...

więcej

Jakie horrory mozecie polecić. ale wiecie chodzi mi o takie naprawde straszne. warte pooglądania:) pozdro.

film ten opowiada o lekarce (blondynka),która wprowadzila sie do mieszkania w którym niedawno zabito kobietę( chyba wypchnięto ją z okna ).Po pewnym czasie lekarka ta poznaje jednego z lokatorow tego mieszkania a później nawiazuje z nim romans. nie wie jednak że to własnie ten facet prawdopodobnie jest sprawca zbrodni....

więcej

siemka. Jeżeli wymyślacie świetne gagi, parodie i inne tego typu rzeczy, to chetnie zapraszam do współpracy. Pisze właśnie scenariusz filmowy o zakręconej komedi, i jeżeli ktoś chciałby mi pomóc niech tu napisze a później jakoś sie zgadamy.

Film opowiadal o nauczycielce amerykańskeij szkoly (chyba publicznej). Musiała pracowac z bardzo trudna młodzieza. Pamietam jeszecze ze jeden z jej uczniów nie potrafil czytac i uczyla go po lekcjach na czytankach dla dzieci. Byłabym bardzo wdzieczna za wszelka pomoc :*

Kiedyś był film : porwano dwie amerykanki tłumaczki ,a końcówka była taka że udało im się uciec w strojach buddyjskich.Mniej więcej to tak było .Żądano okupu od amerykańskiego rządu lecz on nie chciał się zgodzić.Porywacze w tym filmie zabili chłopaków chyba od tych dziewczyn .Jeżeli ktos zna tytuł prosze o...

Podajcie mi jakieś tytuły komedi oraz horrorów według ws wartych obejrzenia !!!

Witam,

Sa dwie wersje tego filmu,jedna chyba europejska a druga nowsza produkcji Usa.

Akcja rozgrywa sie na wyspie. Na samym poczatku kobieta znajduje niezywego kolesia z ktorym dzien wczesniej pila alkochol, ale nie pamieta co sie stalo.Postanowila go ukryc zeby jej maz nie pomyslal ze go zdradza.

Na tej...

poszukuję filmu... nie pamiętam nic z obsady ani twórców ale pamiętam treść... akcja dzieje się w dopiro co ukończonym więzieniu, który ma następnego dnia zostać oddany do użytku... jego "twórca" mafiozo, korzytsając z tej sytuacji umieszcza w nim wszysktich swoich wrogów (m.in. płatnego zabójcę i informatorekę...